Verras relaties met een handgemaakte persoonlijke wijnkist

Wil je je relaties verrassen en tegelijkertijd indruk maken? Zoek niet verder! Ik heb dé oplossing voor je: Flesjewijnbezorgd.nl. Daar bestel je kwaliteitswijn verpakt in een wijnkist die je zelf hebt ontworpen. Ik weet zeker dat je klant, collega of partner dit cadeau zal waarderen. Dus, pak je pen en maak je klaar om je relaties een lach op hun gezicht te bezorgen!

De wijnen van Flesjewijnbezorgd zijn van topkwaliteit. Bekende huizen uit oude wijnlanden maar ook moderne zoals Nieuw-Zeeland en Chili. Wil je extra feestelijk uitpakken, dan zijn er ook champagnes en mousserende wijnen van merken als Moët & Chandon, Veuve Clicquot en Piper Heidsieck beschikbaar.

Verras je relaties met een persoonlijke boodschap… en een goede fles wijn in een zelf ontworpen wijnkist!

Het verzenden van een fles wijn naar je relaties is altijd een geweldig idee. Maar waarom zou je het daarbij laten? Met een door jezelf ontworpen wijnkist kun je een persoonlijke boodschap toevoegen aan je cadeau. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van verrassingen en een goed glas wijn?

Informele teksten

Stel je voor dat je zakelijke relatie de wijnkist ontvangt en een grappige boodschap ziet die speciaal voor hen is geschreven. Het is als een dubbele dosis plezier! Je kunt geinige wijn quotes op de kist drukken als: “Wine flies, when youŕe having fun “ of “Breek open in geval van nood”.

Formele teksten:

Natuurlijk kun je ook een meer formele toon aanslaan als dat beter past bij je relatie. Bijvoorbeeld: “Bedankt voor je inzet, op naar nog vele succesvolle jaren!” en “Proost team, op ons fantastische partnerschap! “

Lees ook:  FC Utrecht Mondmaskers

Waarom een bedrukte wijnkist beter is?

Het leuke van het toevoegen van een persoonlijke boodschap is dat het je in staat stelt om een glimlach op het gezicht van je relaties te toveren. Het toont niet alleen je waardering, maar ook je gevoel voor humor en creativiteit. Met een unieke tekst laat je zien dat je echt hebt nagedacht over de relatie met de ontvanger, en dat je die persoon goed kent.

Een- tweevaks of drievaks wijnkisten

Maar laten we even terugkomen op die wijnkist zelf. Ze zijn voor een groot deel met de hand gemaakt van PEFC gecertificeerd hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Dankzij het speciale drukproces komt je ontwerp stijlvol uit de verf, het combineert elegantie met een vleugje speelsheid. 

Vóór 17:00 uur besteld: volgende dag bezorgd 

Je eigen wijnkist personaliseren is super makkelijk, of je nou grote hoeveelheden wijnkisten naar 1 adres of 100 adressen wilt sturen, in vier stappen ben je klaar:

  1. Kies je wijn
  2. Typ je tekst (en kies je font)
  3. Voer bezorgadres in
  4. Betaal via iDeal, creditcard of op rekening

Laat je zakenrelaties zien dat je niet alleen serieus bent in zaken, maar ook verstand van wijn hebt. Proost op een succesvolle samenwerking en personaliseer je eigen wijnkisten.