Nieuw: Vakboek Promotionele Producten

Verkoop je relatiegeschenken, giveaways, kerstpakketten of premiums? Zet dan het PPP Vakboek Promotionele Producten op je leeslijst. Dit boek is speciaal ontwikkeld voor iedereen die werkzaam is in de promotionele producten branche.

Brancheorganisatie PPP lanceert vakboek over promotionele producten

Het relatiegeschenken gilde in Nederland kijkt er al enkele jaren naar uit: het PPP Vakboek Promotionele Producten. En vorige week tijdens het PPP jaarcongres 2023 in Nieuwegein werd de eerste druk van het boek feestelijk gelanceerd.

PPP vakboek promo producten

Druktechnieken uitgelegd aan de hand van voorbeelden:

Zonder overdrijving een zeer waardevolle bron van vakkenis

PPP

Juniors en seniors

Volgens het bestuur van de vereniging vind je in dit boek alle informatie die je als professional binnen de branche van promotionele producten moet weten. Dat maakt het vakboek een ideaal middel om tijdens het inwerktraject van nieuwe collega’s kennis over te dragen, maar ook voor de doorgewinterde branchegenoot schijnt het een handig naslagwerk te zijn. Of het nu gaat om young professionals of meer, tot zeer ervaren vakgenoten, dit boek hoort thuis op de plank van elke relatiegeschenk leverancier.

Educatie

Kennis is macht. Zo luidt de meest bondige vertaling van Francis Bacon’s ‘scientia potentia est’ (1597). Steeds meer leden van de Nederlandse brancheorganisatie voor promotionele producten (Platform Promotional Professionals) merken dat het vergroten van vakkennis een belangrijke manier is om zich te onderscheiden van concurrenten. Het beroepsopleidingsprogramma, de PPP academy, heeft als doel de vakkennis van leden te verrijken. Denk aan masterclasses, vakkennissessies en seminars. Ik heb persoonlijk diverse trainingen en sessies bijgewoond en kan je verzekeren dat het zeer inspirerend en informatief is.

Lees ook:  Extreem beleggen: tijd voor wat variatie op de lunchtafel

Je krijgt de kans om alle ins en outs van echte vakspecialisten te leren, denk aan onderwerpen als internationale wet- en regelgeving, grondstoffen, druktechnieken, fiscaliteit, product compliance, verkoop en marketing. Voor dat laatste onderdeel heb ik onlangs webinars mogen verzorgen over online leadgeneratie. 

Auteurs

Het vakboek Promotionele Producten is samengesteld door Allard Frederiks en een gedreven team vakgenoten met veel kennis en ervaring. “Het is zonder overdrijving een zeer waardevolle bron van vakkenis…” aldus de PPP.  Kortom, een belangrijke stap in de verdere professionalisering van de promotionele producten branche.

Leaders are readers

Een vakboek kan waardevolle inzichten bieden over nieuwe ontwikkelingen en trends, best practices en theoretische concepten in ons vakgebied. Vakboeken helpen kennis en vaardigheden te vergroten, je werk te verbeteren en bij te blijven met de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Daarom is het lezen van vakboeken vaak een belangrijk onderdeel van de professionele ontwikkeling en groei.

Het Vakboek Promotionele Producten is alleen verkrijgbaar voor PPP leden voor € 125,00 (ex btw). Als je leverancier is aangesloten bij de PPP adviseer ik je om ernaar te vragen.