Toepasselijk: fleecedeken cadeau in bakpakket

De herfst is hét ultieme bakseizoen. Als het weerbericht (langzaam) verslechterd, en we ons vaker opsluiten in huis, slaat onvermijdelijk de verveling toe. Mensen met (klein)kinderen weten dat bakken op een druilerige dag een gezellig tijdverdrijf is, en daar past een warm fleecedeken prima bij! Zeker nu de thermostaat een graadje lager moet, kruipen we het liefst op de bank onder een dekentje.  Lagom toch? Of Homing.

Bak en win een bakpakket met branded fleecedeken van Koopmans 

Bakplatform en webshop bakken.nl lanceren regelmatig in samenwerking met Koopmans leuke winacties om het begin van een bakseizoen te vieren. Behalve de voor de hand liggende Koopmans mix producten zit er dit keer een Koopmans fleece deken in het bakpakket dat ze als winterpakket aanbieden.

winactie

Hoe win je het bakpakket?

Deelnemers die kans willen maken op de prijs moeten een foto van hun zelfgebakkken cake uploaden op de actiewebsite. Er worden in totaal 10 Koopmans Winterpakketten verloot t.w.v. € 40,- met onder andere een heerlijk warm fleece deken. Meedoen kan van 31 oktober 2022 tot en met 20 november 2022.

Slimme samenwerking

Bakken.nl is onderdeel van de beroemde bakmerken Dr. Oetker en Koopmans. Op de website vinden beginnende, maar ook ervaren bakkers inspiratie in de vorm van recepten en handige bakspullen. Bakspullen? Om de keukenkastjes en lades van alle bakfans van nog meer inhoud te voorzien werken ze samen met Deleukstetaartenshop van New Cakes. Op Bakken.nl vind je recepten en via Deleukstetaartenshop koop je de bakbenodigdheden en ingrediënten. Dat laatste segment is natuurlijk goed gevuld met het assortiment bakmixen van Dr Oetker en Koopmans. 

‘ik bak met Koopmans, want dan weet ik zeker dat het lukt’

Bakmixen

Tsja je kunt zelf ook meel met suiker mengen, maar waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Al sinds 1846 maakt Koopmans het Nederlandse gezinnen gemakkelijk om zelf iets lekkers te bakken. Naar eigen zeggen horen ze van klanten regelmatig: ‘ik bak met Koopmans, want dan weet ik zeker dat het lukt’. Ik kan niet anders zeggen dan dat ook deze samenwerking en het gekozen premium / incentive van de winactie beide perfect aansluiten op de doelgroep. Lekker makkelijk!