Thema relatiegeschenken vakbeurs: ‘The only way is up’

De Leveranciersdagen is een relatiegeschenken vakbeurs in Utrecht. Het thema van dit jaar luidt: ‘The only way is up’. Wat zouden ze hiermee bedoelen?

Op de website en in de email nieuwsbrieven van de vakbeurs zien we een terugkerend beeld. Dat van een sportieve dame die een klimwand trotseert. Als je inzoomt op die klimwand zie je dat ze zich optrekt aan relatiegeschenken, in plaats van klimgrepen.

‘We have hit rock bottom, the only way is up!’

Het gekozen thema kan zinspelen op de crisis die inmiddels achter ons ligt. Zo van: ‘We have hit rock bottom, the only way is up!’. Wellicht zijn er inzichten te behalen op deze vakbeurs, die ervoor zorgen dat het bedrijfsresultaat van de bezoeker zal stijgen?

Of zou het een bericht zijn aan noodlijdende bedrijven in het algemeen? Dat ze met behulp van relatiegeschenken, weer uit het slop getrokken kunnen worden? De relatiegeschenkhandelaar zal met zijn impactvolle promo producten uw positie ten opzichte van concurrenten versterken, de marktbewerking versnellen en de relatie met je klant bestendigen.

Ik denk dat bezoekers van deze relatiegeschenken vakbeurs dermate geïnspireerd en enthousiast de beursvloer verlaten, dat ze betere en originelere relatiegeschenken gaan verkopen.

Timing

De deuren naar dit relatiegeschenken walhalla openen op 6 en 7 september 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. De relatiegeschenken vakbeurs vindt plaats vlak voordat het belangrijkste seizoen in de branche aanbreekt. Kerstmis en het eindejaar.

Tijdens deze twee dagen presenteren 150 relatiegeschenk fabrikanten uit 12 landen hun nieuwste collecties. Van Polen tot Portugal, Italië, Zweden tot aan het Verenigd Koninkrijk. Ook zijn er seminars te volgen zoals: Zo zet je jouw klant centraal, VR-technologie voor promotionele campagnes, Product media – A strong part of your marketing strategy en Is uw bedrijf future proof?

Award show

Aan het eind van de eerste beursdag is er het branchefeest Night of the PromZ. Op deze feestelijke avond worden eveneens de awards uitgereikt voor de beste leveranciers van het jaar.

Lees ook:  Deze relatiegeschenk beurzen worden verschoven door het Coronavirus (COVID-19)

Jij komt toch ook?!

Heb je een relatiegeschenkenbedrijf? Helaas pindakaas! In tegenstelling tot de PSI (de grootste relatiegeschenken beurs in europa) is deze relatiegeschenken vakbeurs alleen toegankelijk voor mensen die werkzaam zijn binnen de relatiegeschenkenbranche.

Mag jij de beursvloer niet bezoeken? Geen probleem. Je krijgt van mij binnenkort een aantal unieke vondsten van de beursvloer te zien.

Gewoon, hier op het blog.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.