Tekening van je kantoor of huis cadeau

Erg leuk, en goed uitgevoerd.

Met Artli geef je iemand een tekening van z’n huis of pand cadeau.

Een met de hand getekende illustratie van je huis. Dit relatiegeschenk idee past perfect in de homing trend. Een bekende tegelspreuk: Oost, West, Thuis, Best benadrukt waarom dat ‘thuis zijn’ voor ons mensen zo belangrijk is. En door de groeiende populariteit van het thuiswerken is het een cadeau onderwerp dat nog hoger in de relatiegeschenk ideeën lijstjes is komen te staan. 

Persoonlijke herinnering aan de muur

Dennis, Erwin en Job hebben een passie voor ondernemen en goed gevoel voor stijl en design. Op hun website artli.nl kun je een illustrator je eigen huis, kantoor of winkel laten tekenen. Een stijlvolle handgetekende illustratie als persoonlijke herinnering, die heb ik nog niet eerder gezien. Dus we hebben hun tekenservice getest, en ik ben fan!

Hoe werkt Artli?

Hoe kun je een tekening laten maken van een huis? Dat is dus super easy. Bij mij duurde het in totaal 4 dagen, en ik ben erg tevreden over het resultaat.

  • Gratis levering in Nederland & België
  • Echt met de hand getekende illustratie
  • Inclusief proefdruk, met ruimte voor aanpassingen
  • Uniek en toch betaalbaar: vanaf € 55

1. Foto uploaden

Maak een foto van het betreffende huis met je smartphone of gebruik een afbeelding van Google Streetview. Zorg ervoor dat het huis precies zo op de foto staat als dat jij hem getekend wilt hebben. Vervolgens kun je een formaat kiezen, en zelf een leuke tekst erbij schrijven. Bijvoorbeeld de straatnaam, plaatsnaam of misschien had het huis zelf wel een (bij)naam. 

Lees ook:  Homing, de nieuwe trend ook in relatiegeschenken

2. Ontwerp keuren

Twee dagen nadat je de foto hebt geüpload ontvang je een proefdruk, dan krijg je de kans om kleine details te laten aanpassen en opmerkingen te sturen. Zo heb ik gevraagd om de bomen op de achtergrond met blaadjes te laten intekenen, omdat de foto gemaakt was in de winter. Ziet er wat gezelliger uit.

3. Printen & bezorgen

Artli beloofd binnen 2 dagen na goedkeuring van het ontwerp te leveren. En dat is ze ook gelukt! Opgerold in een stevige koker kwam de tekening van het huis onbeschadigd aan. Tip: ingelijst is een illustratie in deze stijl het mooist. Je kunt in hun webshop direct zwarte luxe lijsten van aluminium erbij bestellen. Maar zelf heb ik mijn tekening in een lijst gedaan van de IKEA. Iets voordeliger, maar ook mooi. 

Origineel cadeau nieuw huis / pand / winkel…

Met dit geschenk ga je sowieso indruk maken op de volgende housewarming party. Maar het is ook een gaaf relatiegeschenk als je klant gaat verhuizen naar een nieuw kantoorpand. De tekening is gaaf als aankleding voor studentenhuizen, verschillende winkelpanden of hotels en restaurantketens met diverse locaties. Dit wil je ook cadeau geven bij de opening van een nieuwe fabriek, of distributiecentrum. Goed makelaarscadeau. Misschien ook leuk als afscheidscadeau of welkomstcadeau van een nieuwe medewerker. Ik hoop dat ze ook een ‘portret variant’ gaan lanceren in de toekomst. Kortom, toepassingen en gelegenheden genoeg.

  • Makelaarscadeau
  • Opening nieuw kantoor / fabriek
  • Attent housewarming cadeau medewerkers / expats
  • Welkomstcadeau nieuwe medewerker
  • Restaurant / Hotelketens met diverse vestigingen