SUPERVET, deze custom tijdelijke tattoos met je logo

Veilig en niet-toxisch, bedrukt met plantaardige inkt.

Deze stijlvolle tijdelijke tattoos tillen jouw marketing of promotie campagne naar een hoger niveau.

Biermerk
Museum

De minimale order hoeveelheid is 200 stuks. Wat meevalt. Je mag je eigen design aanleveren, maar dat hoeft niet. Je kunt ook gebruik maken van de meer dan 80 world-class designers die voor Tattly werken.

Alle Tattly tattoos zijn niet giftig en veilig voor alle leeftijden. Ze worden afgedrukt met behulp van plantaardige inkt. Made in de USA.

Custom tattoos

Je hoeft geen hipster te zijn of jonger dan 7 om van plakplaatjes te houden. Tattly leverde custom made tijdelijke tattoos aan het Witte Huis en veilinghuis Christie’s. Ook voor bruiloften en verjaardagsfeestjes is dit ene leuk premium of geschenk. De tijdelijke tattoos van Tattly helpen je leuke herinneringen te creëren van een speciale gebeurtenis, event of je merk.

Tattly

Eigenaresse Tina Roth Eisenberg was het beu om slecht ontworpen tijdelijke tattoos op de arm van haar dochter te plakken en nam het heft in eigen hand. Ze regelde vele gerenommeerde kunstenaars en designers, en haar bedrijf Tattly was geboren.

Hit

In juli 2011 is Tattly online gelanceerd, met een indrukwekkende line-up van professionele ontwerpers en illustratoren. Begonnen met slechts een handvol ontwerpen, ontving Tattly duizenden bestellingen van over de hele wereld.

Lees ook:  Stijlvol: Daypack als relatiegeschenk