4 mooie relatiegeschenken (gezien bij showUP)

Met meer dan 350 (internationale) design merken kun je, als geschenk freak, de showUP moeilijk over het hoofd zien…

Want showUP is in Nederland de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. Dus ook op het gebied van originele relatiegeschenken, een walhalla.

Dit zijn mijn 4 favoriete relatiegeschenk ideeën van de showUP 2020, waar je zeker een positieve indruk bij je klant mee maakt.

Toegegeven: op deze vakbeurs is het lastig iets te vinden, dat niet een interessant of stijlvol relatiegeschenk idee is. En ook dit jaar waren er veel inspirerende geschenk merken vertegenwoordigd.

Top 4 relatiegeschenken showUP 2020

HMM

Sinds we allemaal weten dat bureau accessoires in 2020 terug op het relatiegeschenk menu zijn, is het slim om te beginnen met het allerbeste uit deze cadeau categorie. Mijn oog viel op het merk HMM, wat staat voor Human – Mechanic – Method.

Een begeerlijk cadeau voor elke kantoorklerk of iedereen die gewoon dol op unboxing is: de HMM-schaar. Dit is een 2-in-1 gadget, een schaar en dozensnijder vormgegeven met stijl. Gaaf verpakt, en inclusief een zeer nette magnetische standaard.

hmm schaar dozensnijder design relatiegeschenk kantoor

Werkhaus stecksysteem

En dan was er nóg een bureau accessoire idee. Het Werckhaus stecksystem is made in Germany. Het kenmerk van de Werkhaus-artikelen is het originele Werkhaus-plug-insysteem. Zonder lijm of te schroeven bouw je zelf deze grappige pennenbakjes in elkaar.

Het plug-insysteem is simpel maar doeltreffend, en leuk om mee te werken. Een slimme verbindingstechnologie die inspireert en veel creatief potentieel heeft voor een verscheidenheid aan buitengewone relatiegeschenk ideeën. Wat ook blijkt uit de verschillende vormen en voertuigen die het bedrijf in opdracht heeft gemaakt voor andere merken.

Lees ook:  Hier koop je luxe relatiegeschenken (maar niet mega duur)
relatiegeschenk pennenbakje vorm auto gemaakt van mdf

Snippers

En dan een bedrijf dat zijn product zelf vermarkt als een mannencadeau voor een mooi prijsje. Het komt er op neer dat je met hun DIY geschenkpakketje je eigen fles WHISKY, GIN of RUM kunt maken.

De naam van het merk: Snippers slaat op de houtsnippers van gebruikte drankvaten die in hun flesjes zitten. Het is de bedoeling dat de alcohol die je in dat flesje gooit, langzaam de smaak van de houtsnippers zal overnemen.

man relatiegeschenk drank diy snippers

Idea Books

Op de stand van Idea Books vond ik het soort boeken dat je normaliter ontdekt in museum winkels, concept stores of sjieke design winkels in grote steden. Een relatiegeschenk dat gezien mag worden: unieke koffietafelboeken met oogstrelende fotografie.

Idea Books is een b-2-b uitgeverij gespecialiseerd in boeken over hedendaagse design, architectuur, kunst, fotografie, mode en cultuur. Dit bedrijf vertegenwoordigt bijzondere uitgevers van boeken en obscure tijdschriften uit onder andere Europa, Azië, Australië en de VS.

design boeken als relatiegeschenk

Wel eens geweest?

Like what you see? Plan volgende keer dan zelf ook een bezoek aan deze beurs. Want elk jaar duiken er toch weer nieuwe bedrijven en producten op in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

Verder is het een fijne beurslocatie, het mooie glazen expogebouw is van nature super licht en er hangt een relaxte sfeer. Ze zijn altijd 1 dag in het weekend open, omdat er veel winkeliers komen. Die blijkbaar gesloten zijn op zondag.