SpaarAksi: spaar voor Taksi opblaasslang

Spaar voor € 20 korting op een blauwe opblaasslang van Taksi

Dit premium past perfect bij het merk Taksi en de doelgroep. Opblaasbaar speelgoed (inflatables) doet het altijd goed in de zomer! Je ziet ze overal terug: in zwembaden, op de camping, aan het strand en op festivals. De actie van Taksi is een spaaractie, waarbij deelnemers kunnen sparen voor korting op een Taksi opblaasslang. Helemaal niks mis mee. Alleen is de slang een beetje prijzig.

Wat kost de Taksi opblaasslang?

Klanten kunnen de actiecodes van 5 pakken Taksi op de actiewebsite in een persoonlijk account opslaan. Zodra je alle vijf actiecodes hebt verzameld mag je de Taksi actieslang bestellen voor € 9,90 (incl. verzendkosten en bijbetaling van €4,95). Zonder actiecodes kun je de Taksi slang bestellen voor € 29,90 ( incl. €4,95 verzendkosten).

Veel geld voor een opblaasbare slang

Het is misschien wel een ‘zeldzame Taksi opblaasslang’ maar eerlijk gezegd is dit premium wel erg prijzig. Als je doel is een hype te creëren rondom een reclameartikel, moet je het eigenlijk niet te duur maken. Een opblaasbare speelgoed slang kost gemiddeld nog geen €10, zoals deze van 152CM op Bol.com. Misschien is dat appels met peren vergelijken. Want merchandise en fanartikelen, zoals bijvoorbeeld die van FEBO, is eigenlijk altijd een beetje overprized.

Verder is er niks aan de hand

In de actievoorwaarden lezen we dat na het invullen van 5 actiecodes de deelnemer een unieke link ontvangt, waarmee je een Taksi opblaasslang t.w.v. EUR 24,95 kan bestellen voor EUR 4,95 (excl. verzendkosten). Als je niet wakker ligt van de prijs, is dit een leuk premium om voor te sparen. En een mooie mascotte voor een Hollands merk.

Lees ook:  XXL opblaasbare flamingo bedrukken met je logo

Riedel

Het merk Taksi komt uit het oer-Hollandse in 1879 opgerichte bedrijf Riedel uit Ede. Door de jaren heen is er door Riedel een heel scala aan producten geproduceerd, zoals mineraalwater, concentraten, essences, limonade en frisdranken. Naast het in de jaren ‘80 gelanceerde merk Taksi leveren ze bekende merken als DubbelFrisss, CoolBest en Appelsientje. In 2017 is Riedel weer zelfstandig geworden door de verkoop van FrieslandCampina aan investeringsmaatschappij Standard Investment.