Ritter Sport World of Chocolate-activering Frankfurt Airport

De chaos die deze zomer bijna alle vliegvelden in Europa tot een hel maakt zorgt voor veel stress. En chocola helpt tegen stress, zoals iedereen weet, zeker bij ‘mensen die menstrueren’ haha. Ritter Sport bedacht een speciale give-away campagne om de wachttijden op de grootste Duitse luchthaven, Frankfurt, draaglijker te maken – en data te verzamelen.

Ritter Sport chocola maakt wachttijden op luchthaven Frankfurt draaglijk(er)

Met hun mobieltje kunnen passagiers deze hele maand lang door enkele vragen te beantwoorden hun persoonlijke favoriete chocolade bepalen en deze direct ter plaatse testen. De pop-up maakt deel uit van een sensibiliseringscampagne  voor de “Colourful World of Chocolate” van  Ritter Sport.

Ritter Sport & duurzaamheid

De actie past in de bredere campagne om de nadruk te vestigen op de duurzaamheid van de Ritter-chocolade (CO2 neutraal en maatschappelijk verantwoord!), waarin mascotte Don Choco en zijn palmboom een belangrijke rol spelen. De digitale schermen laten de ‘ongelooflijke reis van Don Choco’ zien via QR-codes en links naar verdere online informatie.

Ritter Sport adopteert en promoot duurzame  landbouwpraktijken in zijn Nicaraguaanse cacaoboerderij El Cacao, die het bedrijf  sinds 2012 bezit. Ritter Sport beweert  de eerste grote chocoladefabrikant  te zijn die uitsluitend gecertificeerde en duurzame cacao produceert voor zijn hele assortiment.

Lees ook:  Complimenten van Chocolade