Stijlvolle relatiegeschenken inspiratie opdoen bij showUP

Design relatiegeschenken galore in de Expo Haarlemmermeer.

Waar vind je stijlvolle en frisse ideeën voor je relatiegeschenken? Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op showUP.

Niet alleen een goed alternatief voor de Trademart. Deze vakbeurs is ook een geweldige bron van inspiratie voor bedrijven die op zoek zijn naar originele design relatiegeschenken.


Openingstijden 
Zondag 2 september 10-18 uur
Maandag 3 september 10-18 uur

Toegang 
Gratis, registratie verplicht

Standhouders 
400+ internationale design merken

Locatie
Expo Haarlemmermeer,
Stelling 1 in Vijfhuizen (nabij Schiphol)

Deurbeleid
showUP is een vakbeurs, alleen toegankelijk voor professionals uit de branches wonen & gifts, kids en relatiegeschenken.


Je hoeft niet alles te bedrukken met je logo

Relatiegeschenken onderscheiden zich vaak doordat ze gemakkelijk (lees voordelig) te bedrukken zijn. Een mooi cadeau artikel, is ook een goed relatiegeschenk. Verpest het niet met je logo! Is het lastig te bedrukken, maar wil je perse je naam er op? Een subtiel stickertje, uit het zicht, will do the trick.

Van Stelton tot &Klevering

Inmiddels is showUP uitgegroeid tot dé inkoopbeurs op het gebied van home & gift. Het nog altijd toenemende aantal deelnemers is verdeeld over twee hallen. Deze editie zijn bekende buitenlandse merken als Stelton, Ferm Living en Men’s Society en Nederlandse merken zoals &Klevering, Puik en Anna+Nina van de partij. Maar showUP is meer. Er is een interessant lezingenprogramma en met The Store wil showUP laten zien hoe je in een winkel één thema toepast op concept, styling en collectie.

Ambachtelijk gemaakt

De kerstpakketten trend dit jaar, is ook hier een opvallende rode draad. Zo is het thema van The Store dit keer New Traditions: traditioneel handwerk ontmoet eigentijds ontwerp. 

Lees ook:  Relatiegeschenken kiezen: zo kies je de beste!

Verderop wordt door de meesterschilders van Heinen Delfts Blauw porselein met de hand beschilderd. De Nederlandse ontwerper Floris Hovers showt zijn tractors, die hij dagelijks van afval- en restmateriaal maakt. Tijdens een van de listenUP sessies vertelt Irene Vermeulen over trends in handgemaakt en duurzaam design.

Scandi trends & Nordic design

Ook dit najaar is design uit Scandinavië weer goed vertegenwoordigd op de beurs. De aanwezigheid van deze populaire woonstijl is nog steeds groeiende. Naast merken als House Doctor, Moebe, Lakrids en Kreafunk is er in het Deens Design Paviljoen ook aandacht voor (nu nog) minder bekende labels.

Dit paviljoen is opgezet samen met de Deense Kamer van Koophandel met als doel om deense bedrijven die nog niet in de Benelux actief zijn te promoten en een platform te bieden.

Uniek in NL

Op geen enkele andere beurs staan internationale merken naast startende labels en gevestigde namen naast jonge ontwerpers. Al deze zorgvuldig geselecteerde deelnemers hebben één ding gemeen: ze hebben een frisse en eigentijdse collectie, die met aandacht is samengesteld.

Inkopers van woonwinkels, webshops, relatiegeschenken, conceptstores, warenhuizen en museumwinkels, maar ook pers, bloggers en stylisten bezoeken elk jaar de showUP.