Spaanse relatiegeschenken beurs: Promogift in Madrid

Op 24, 25 en 26 januari is het tijd voor de jaarlijkse relatiegeschenken beurs van Spanje: Promogift. IFEMA een beursgebouw in Madrid, organiseert deze beurs al 9 jaar.

Elk land heeft unieke gebruiken en typische culturele verschillen. Uiteraard ook op het gebied van relatiegeschenken geven. Op buitenlandse relatiegeschenk beurzen kom je andere type relatiegeschenken tegen en kun je ontdekken wat er ‘hot’ is in dat land. Misschien dat je er niet direct voor naar Madrid zult gaan. Maar een vakbeurs, en de organisaties erachter, kan een aanknopingspunt zijn voor verdergaand marktonderzoek.

¿Qué Necesita? … Lo Tenemos

Grote beurs

Op de website springt deze tekst uit een cadeautje: ¿Qué Necesita? … Lo Tenemos. Vrij vertaald betekent het zoiets als, alles wat je nodig hebt vind je hier. Op de Promogift vind je ruim 300 standhouders uit, voornamelijk, Zuid Europese landen. Dat is een relatief groot aantal exposanten. Dus we kunnen er wel van uitgaan dat dit dé relatiegeschenken beurs in Spanje is. Het totale oppervlakte is 15.000 vierkante meter, een stijging van 12% ten opzichte van vorig jaar. Er worden dit jaar ruim 3.000 bedrijven verwacht die de Spaanse relatiegeschenken beurs gaan bezoeken.

Spaanse relatiegeschenken beurs relatiegeschenken beurs spanje

Ondersteund door

De Promogift wordt ondersteund door 2 belangen organisaties. De AIMFAP en de FYVAR. Volgens hun websites doen ze allebei ongeveer hetzelfde. Het zijn Spaanse brancheorganisaties voor groothandels, importeurs, fabrikanten en verkopers van relatiegeschenken. Een verschil is wel dat de FYVAR ook aangesloten is bij de EPPA. Een min of meer overkoepelden branche organisatie voor Europese relatiegeschenk handelaren.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.