Kubusvormige stekkerdoos als relatiegeschenk

Ik hoor je denken, een stekkerdoos als relatiegeschenk? Ja, want dit is niet zomaar een stekerdoos, het gaat om de stijlvolle Avolt stekkerdoos als relatiegeschenk. Een stekkerdoos in de vorm van een kubus maakt hem zeer geschikt om te bedrukken met je logo. Ideaal relatiegeschenk voor liefhebbers van design en nuttige gadgets! Bovendien zijn de stekkerdozen van Avolt zeer betaalbaar, dat maakt het een budgetvriendelijk relatiegeschenk idee.

Avolt kubusvormige stekkerdozen zijn betaalbaar, nuttig en vooral een stijlvol relatiegeschenk idee voor liefhebbers van design en practische gadgets

Avolt is een in Zweden gevestigde ontwerpstudio die stijlvolle stekkerdozen en oplaadkabels ontwikkelt, ontwerpt en verkoopt. Hun stekkerdoos is een bijzonder elegant relatiegeschenk idee. Ze zijn niet alleen handig in gebruik, maar ze zijn ook een stijlvolle en moderne toevoeging aan elk bureau of huishouden. Avolt is een mooiere variant van de veel eerder verschenen powercube. Dat was ook al een kubusvormige stekkerdoos, die vaak als relatiegeschenk wordt gegeven.

avolt stekkerdoos kubus rood
design stekkerdoos avolt
bedrukken stekkerdoos avolt design

Er zijn 6 verschillende kleuren te koop: zwart, rood, blauw, groen, roze en lila. En er is een limited edition goudkleurige en zilverkleurige stekkerdozen van Avolt.

Verkrijgbaar in 6 kleuren: Bestel via Bol.com

Gespot in museumwinkel

Dit relatiegeschenk idee heb ik trouwens gespot in de museumwinkel van het Stedelijk in Amsterdam. De expositie raad ik niet aan, maar in museumwinkels ontdek je vaak hele originele relatiegeschenk ideetjes. Die sla ik daarom nooit over. Met deze slimme gadget breng je ook een beetje Scandinavisch design naar het kantoor of de thuiswerkplek van je collega’s en klanten. 

De vlakke kanten van de kubusbormige stekkerdoos zijn zeer geschikt om te bedrukken met je logo

Avolt stekkerdoos bedrukken

Door de kubusvorm is de stekkerdoos van Avolt zeer gemakkelijk te bedrukken met je logo. Het is aan te raden om dat op een subtiele manier te doen in 1 kleur. Door de stekkerdoos te bedrukken met je bedrijfslogo, versterk je niet alleen de naamsbekendheid van je merk, maar geef je ook een geschenk dat elke dag gebruikt zal worden. 

Lees ook:  Sound Reactive LED Masker voor Belvedere Vodka

Hier zijn nog een paar redenen waarom het geven van een Avolt stekkerdoos als relatiegeschenk een slimme zet kan zijn:

  • Het is praktisch en nuttig: In tegenstelling tot een goede fles drank of een mooie bos bloemen die uiteindelijk in de vuilnisbak belanden, is een stekkerdoos een nuttig item dat jarenlang bijna elke dag gebruikt kan worden. Je zakenrelaties zullen het waarderen dat je een geschenk geeft dat hun dagelijks leven gemakkelijker maakt.
  • Het is een ongeschreven regel, één die elke doorgewinterde relatiegeschenk en kerstpakketten handelaar kent, dat geschenken ‘met een stekker’ over het algemeen door ontvangers hoger gewaardeerd worden.
  • Het laat zien dat je om hen geeft: dit geschenk is een langetermijninvestering. Door het geven van een duurzaam geschenk laat je zien dat je om je klanten en zakenrelaties geeft en dat je hun steun waardeert. Het is een manier om je dankbaarheid te tonen en om de relatie op de lange termijn te versterken.
  • Het versterkt de merkherkenning: Door je bedrijfslogo op de stekkerdoos te laten bedrukken, vergroot je de merkherkenning van je bedrijf. Telkens wanneer je zakenrelatie de stekkerdoos gebruikt, zal hij of zij worden herinnerd aan je bedrijf en de diensten die je aanbiedt.
  • De Avolt stekkerdoos is een budgetvriendelijk design geschenk: Avolt stekkerdozen kosten €49,90 per stuk en als je meer dan 6 koopt, ontvang je automatisch 15% korting. Dat ben je ook al snel kwijt voor een fles champagne, of doos bonbons. Dus je hoeft niet veel geld uit te geven om een geschenk te geven dat gewaardeerd zal worden.
  • Het is een tijdloos geschenk: Avolt design stekkerdozen zijn tijdloze en praktische geschenken die niet uit de mode raken. Het is een geschenk dat nog jarenlang gebruikt zal worden en dat zal herinneren aan de relatie tussen je bedrijf en je klanten en zakenrelaties.
Lees ook:  Singapore betaalt burgers om gezond te blijven met Apple Watch

Kortom, het geven van een Avolt stekkerdoos als relatiegeschenk is een slimme zet. Het is praktisch, nuttig, budgetvriendelijk en versterkt de merkherkenning van je bedrijf. Bovendien toont het je waardering voor je klanten en zakenrelaties en versterkt het de relatie tussen jouw bedrijf en de ontvanger.