PSI goes digital!

Dit jaar is het extra rustig op de Königsallee. Ook tref je geen luidruchtige (Nederlandse) beursbezoekers in de smalle straatjes van Altstadt.

Alles over 48 Hours PSI Digital en Digital Friday

PSI Goes Digital! Het hybride beursconcept van de PSI wordt in 2021 PSI Digital. De volgende fysieke PSI beurs vindt (laten we het hopen) plaats op 11-13 januari 2022. Gewoon in het vertrouwde Exhibition Centre Düsseldorf. Oh… de warme herinneringen die we daar aan hebben. En niet te vergeten de gezellige binnenstad van Düsseldorf. Maar dit alles betekent niet dat je geen kans meer krijgt om te netwerken met collega’s in de relatiegeschenkenbranche. 

  • PSI 2021 100% digitaal
  • “48 Hours PSI Digital” van 19 – 21 mei, 2021
  • Digital Friday vanaf nu tot januari 2022 elke tweede vrijdag van de maand 

Onder de naam “48 Hours PSI Digital” zullen de 3 vakbeurzen voor de promotionele producten-, textiel- en veredelingsindustrie van 19 tot 21 mei 2021 een online programma – live en on-demand – aanbieden. Daarnaast zal er een Digital Friday zijn op elke tweede vrijdag van de maand vanaf juni tot het volgende face-to-face evenement in januari. 

Netwerken

“We weten hoe belangrijk het is om de promotionele producten industrie samen te brengen voor een broodnodige face-to-face-uitwisseling. Pandemische beperkingen en vertragingen in vaccinatieprogramma’s bieden echter niet de vereiste zekerheid voor een on-site evenement met fysieke bezoekersaantallen in mei,” aldus Benedikt Binder-Krieglstein, CEO van organisator Reed Exhibitions Deutschland GmbH. 

“Bovendien zal de mogelijke heropening van de evenementen op zijn vroegst worden besproken tijdens de volgende bijeenkomst van de staatshoofden op 23 maart. We hebben daarom samen met onze exposanten en partners besloten om de industrieën dit jaar virtueel te verenigen. In januari 2022 keren we met PSI terug naar het beurscentrum in Düsseldorf”, vervolgde Binder-Krieglstein.

Lees ook:  Geen kerstpakket voor NS personeel

48 Hours PSI Digital

Van 19 tot 21 mei 2021, van woensdagmiddag tot vrijdagmiddag, zal PSI Digital gedurende 48 uur een virtuele beurservaring bieden. Bezoekers wereldwijd zullen toegang hebben tot verschillende PSI sourcing tools, productpresentaties en een topklasse programma. Allemaal inclusief live interviews en paneldiscussies uitgezonden op “PSI TV”. Online seminars, interviews en how-to video’s over belangrijke industriële onderwerpen zullen ook on-demand te vinden zijn.

Alle beursbezoekers – dus ook als je geen lid bent van de PSI – krijgen een gratis 48-uurs toegangspas voor de PSI Product, Supplier en Distributor Finder.

“Hiermee krijgen alle bezoekers 2 dagen lang gratis de beschikking over de beste tools voor acquisitie en leadgeneratie. De PSI geeft hiermee de branche een stem en een digitaal platform, waarop zij in deze moeilijke tijden ideeën kunnen uitwisselen. Bouwen aan een Europees netwerk en jezelf opleiden of bijscholen. Zo dragen wij bij aan een belangrijke gemeenschapsvorming”, aldus Petra Lassahn, directeur van het PSI. 

Digital Fridays

Vanaf juni tot de beurs in januari 2022 wordt de digitale beurs uitgebreid met ‘Digital Fridays’. Concreet betekent dit dat alle deelnemers op elke tweede vrijdag van de maand een dag lang toegang hebben tot een breed programma. En dezelfde sourcing- en netwerk aanbiedingen als in mei.

Tickets kopen

Wil je als bezoeker deelnemen aan de PSI in 2021? Bezoekers kunnen op twee manieren gratis tickets voor het online-evenement bemachtigen. 

  1. De eerste optie geldt voor iedereen die ook een kaartje heeft voor de show ter plaatse. Bij aankoop van hun normale showticket ontvangen zij een code waarmee zij zich kunnen registreren voor de digitale show. 
  2. De tweede optie geldt voor al diegenen die alleen digitaal aan de show willen deelnemen. Hiervoor komt er binnenkort in de online ticketshop de mogelijkheid, om de gratis tickets voor de digitale beurs voor € 0,00 aan het boodschappenmandje toe te voegen. Helemaal gratis dus. Daarna ontvangen de bezoekers hun toegangsgegevens om het gehele digitale aanbod gemakkelijk te kunnen gebruiken. Dit geldt zowel voor leden als voor niet-leden.
Lees ook:  Coronaproof kerstpakket van anderhalve meter lang

Meer info vind je hier.