Powerbank van beton

En toen…
Bleek alles maar een visioen
Van een of andere gek te zijn”

Keihard en origineel! Deze industriële powerbank gemaakt van beton

Industriële relatiegeschenken

Of het een praktische gadget is, dat laat ik aan jou over. Maar wat maakt het uit? Deze relatiegeschenk powerbank is super origineel. Het idee om een powerbank van beton te maken komt van het Duitse bedrijf Vim Solution. Hun motto: creativiteit is een spier. Wij trainen die elke dag voor u! En het resultaat is o.a. deze stoere powerbanks in beton.

making the impossible possible

Het uiterlijk is ruig en past perfect in de huidige industriële mode trend. Ze stonden in de top 3 van populaire producten op de PSI beurs 2018.

Beton: je zit goed

Betonnen powerbanks passen misschien goed bij bedrijven die actief zijn in de architectuur en bouw. Maar ook modebewuste bedrijven komen er goed mee weg. Waarom? Naast hout, koper en marmer zie je nu ook steeds vaker beton in het interieur (Fonq). Het ruwe materiaal, dat vroeger vooral gebruikt werd in pakhuizen en fabrieken, heeft een industriële uitstraling waar hipsters naar op zoek zijn.

Beton oogt neutraal, robuust en geeft een ruimte een stoer tintje. Kortom: alles van beton is op dit moment populair. Sla maar een hip woontijdschrift open of wandel Loods5 binnen. Binnen no-time loop je tegen een betonnen lamp, kaarsenstandaard of kruk aan. Met deze originele powerbank als relatiegeschenk wek je daarom gegarandeerd de indruk dat je on-trend bent. De verpakking van een blikken doosje is misschien een beetje makkelijk, maar ik twijfel er net aan dat je daar een goed alternatief voor kunt verzinnen.