Nieuw: Plat Paasei

We hebben weer iets nieuws! Met de paasdagen in aantocht, hebben chocolatiers een nieuw paaschocolade geschenk ontwikkeld dat door een brievenbus past: Plat Paasei.

Niet zomaar een paasei. Het is een plat paasei. 

Soms is het beter om iets ‘plat te slaan’. Omdat dit paaseitje plat is, kan het gemakkelijk door elke brievenbus. Dat scheelt niet alleen verzendkosten, je houdt hierdoor ook lekker veel ruimte over voor extraatjes zoals walnoten, en framboosjes. De verpakking is even stijlvol als de decoratie en de hoge kwaliteit ingrediënten. Ze begrijpen als geen ander dat als het om cadeautjes gaat, je nét even wat meer je best moet doen. Niet voor niets is deze chocolade webshop het snelst groeiende bedrijf van Nederland.

brievenbus chocolade paasei plat in verpakking
‘platgetrapt’ paasei in luxe cadeauverpakking als Paasgeschenk
  • 1 handgemaakt plat paasei van heerlijke melkchocolade of puur
  • Stijlvol verpakt in een luxe cadeauverpakking
  • Dit product is brievenbusproof
Bestel met 10% korting (code: PASEN10)

Het is toch nog geen Pasen? Klopt! Dus bestel jouw paaschocolade met 10% vroegboek korting. Bestel nu alvast, verstuur later. Handig! Gebruik kortingscode PASEN10 bij het afrekenen.

Hoge kwaliteit

Echte chocolatiers maken het chocolade ei met de hand, van eerlijke zachte melkchocolade. Ze decoreren het met massieve pasteleitjes, smarties en heerlijke Lotus koekjes. Of wat dacht je van frambozen, walnoten, pistachenootjes en gedroogde rozenblaadjes. Kies uit twee  varianten:

Paasei Puur Natuur

€ 13,95

plat paasei chocolade walnoten pistache
Bestel met 10% korting (code: PASEN10)

Benieuwd naar dit nieuwe vrolijke chocolade paasei? Bestel ‘m direct! Vind je het nog wat te vroeg voor Pasen? Bij het afrekenen kies je zelf een verzenddatum, handig!

Lees ook:  Tony's Chocolonely beterschap chocolade cadeau - ‘Komt goed’

Alternatief: platte paaseieren van Tony

Er is nog een aardig alternatief. Je kunt namelijk ook kiezen voor een paasei-in-een-reep van chocolade. Iets minder sjiek dan de paaseieren van Chocoladebezorgd is het Blei Ei van Tony’s Chocolonely. Een Paas cadeauverpakking met daarin 2 chocolade repen (2 x 180 gram).

Inhoud Blei Ei Tony’s Chocolonely

  • 1x meringue citroen melk chocoladereep
  • 1x spijs met nootjes melk chocoladereep
platte chocolade paaseieren brievenbus cadeau idee
paas ei reep tony paasgeschenk
Het paasei zit in de reep