Pizza Hut March Madness Basketball Ring

Kijk jij naar sport, of sport je zelf? Pizza Hut weet dat liefhebbers van basketbal die de sport zelf niet bedrijven, niet per se fan zijn van een sportieve of gezonde lifestyle. En ze bevestigen maar al te graag dat er niks makkelijker en lekkerder is dan een pizza voor de TV opeten. Daarom haakte de grootste restaurantketen ter wereld, die gespecialiseerd is in pizza’s, in op March Madness met een super originele verpakking en gave limited edition mini basketballen.

pizza hut basketbal retro premium

Retro Pizza Hut March Madness Basketball Ring

Pizza Hut kondigde vorig jaar de terugkeer aan van een geliefd, gelimiteerd aanbod uit de jaren 90: hun Mini Basketballen. Pizza Hut ontwikkelde opnieuw speciaal voor dit basketbaltoernooi een basketball ring verpakking en custom made Pizza Hut minibasketballen. Ze spelen ermee in op de retro trend die we vaker hebben gesignaleerd bij succesvolle premiums en giveaways. Met een uitsparing op het deksel van de pizzadoos kunnen pizza-etende basketbalfans de pizzaverpakking omtoveren tot een basketbalring met bord.

Wat is March Madness?

Ik kende de NBA, jij waarschijnlijk ook. Maar March Madness was nieuw voor me. Het nationale NCAA basketbaltoernooi wordt ook wel “March Madness” genoemd. Het gaat hier om college basketbal. Wedstrijden worden gespeeld in 2 helften van 20 minuten.

Lees ook:  Leukste beurs gadget Money20/20