Panera BAGuette

Panera komt met een design handtas… voor je baguette!  Het ultieme accessoire ontworpen voor zowel de modeliefhebber als de fijnproever. Panera is zo’n typisch amerikaanse broodjeszaak – al kun je eerder spreken van broden, als je hun baguettes ziet. In meer dan 2000 vestigingen in de VS en Canada worden die heerlijk uitziende broodjes dagelijks belegd en verkocht, om ter plekke te nuttigen of om mee te nemen.

Nou weet ik niet hoe jullie met zo’n enorme staaf over straat gaan, maar ik vind ze persoonlijk altijd te groot, zeker als je geen zin hebt om al schransend over straat te lopen. Niet erg lady-like, zullen we maar zeggen. 

Een prachtige designer tas voor stokbrood

Panera heeft het aangedurfd – een echte damestas, speciaal voor het meetorsen van zo’n aan alle kanten lekkend stokbrood! 

Daarmee trekken ze een lange neus tegen alle papieren en plastic zakje die andere broodjeszaken bij hun caloriebom leveren. “Kijk ons eens! Ons broodje is een echte hoogwaardige accessoire waardig!

Daarmee vertelt het merk – voor ladies althans – een indrukwekkend verhaal. Onze broodjes zijn echt speciaal!

panera design tas stokbrood baguette
Credits: Panera

Designer details

De tas heeft (zo te zien, ik zou hem wát graag echt vasthouden!) een luxe look en feel, met de P’s van Panera in reliëf en in de eigen groene kleur. Het ijzerwerk is in sjiek goud – het lijkt verdorie wel op een Fendi! 

Foodies, meet fashion!
WE PUT THE BAG IN BAGUETTE

Drayton Martin, vicepresident brand building voor Panera, is er trots op. “Zowel onze baguette als de bijbehorende tas zijn geweldige ‘celebrations’, van niet alleen onze expertise in alles wat met brood(jes) te maken heeft, maar ook van de luxe ervaring die je hebt als je die broodjes eet!”

Lees ook:  Kinetische oplader / powerbank

Helaas zijn er natuurlijk maar 500 gemaakt als limited editions’. Voor $39,50 waren ze via de website meteen uitverkocht.

Goed ontworpen merchandise

Panera baarde eerder al in 2021 opzien, toen ze smaakvolle zwemkleding aanboden om erop te wijzen dat je ook een kom soep kunt krijgen naast je baguette..

zwemkleding bedrukken badpak zwembroek
Promotionele zwemkleding. Credits: Panera

Voorbeelden, promo-vrienden, van met zorg en talent ontworpen merchandise. Die altijd scoort. Dit idee doet mij denken aan de populaire KLM Toilettassen van designer Jan Taminiau. Een badpak of zwembroek zijn ideale billboards op het strand en langs het zwembad. De handtas is ook een speels antwoord op de bozige commentaren op weggooi-verpakkingen!