Verrassing voor medewerkers in coronatijd

Wie gaat jullie medewerkers en collega’s bedanken voor hun inzet tijdens Corona?

Originele verrassing medewerkers tijdens corona. Bestel een videoboodschap van een BN’er!

Dries Roelvink of Bobbi Eden die je personeel een fijne kerst wenst. Of een felicitatie op je verjaardag van Kim Holland. Op ShoutOut bestel je voor € 20-150 een gelikte persoonlijke videoboodschap van een ster.

En dat is niet alleen leuk voor fans die hun idool iets geks willen laten zeggen. Waarom zou je het niet zakelijk gebruiken? Zeker nu we zoveel thuiswerken, kan een virtuele attentie / hart onder de riem een welkome verrassing zijn!

Het is nu logischer dan ooit om elkaar met videoboodschappen blij te maken. 

ShoutOut

Originele (coronaproof) verrassing medewerkers corona

Soms wil je even wat bijzonders doen voor je team. Een origineel idee om je personeel mee te verrassen tijdens de lockdown. Van welke bekende Nederlanders zou jij een persoonlijk videobericht bestellen? Misschien een peptalk van Emile Ratelband. Verras je medewerkers met een unieke op maat gemaakte video boodschap. En coronaproof!

Dit lijkt me een super origineel idee om je medewerkers cadeau te doen ter ere van een feestelijke gelegenheid. Bijvoorbeeld om een jubileum of behaalde target te vieren. Of als je een digitale borrel op een feestelijke manier wilt beginnen. 

Hoe bestel je een videoboodschap op maat?

 1. Bekijk introductie video’s

  Bekijk eerst korte introductie video’s van diverse BN’ers zijn te bekijken om je een voorproefje te geven van hun digital begroeting. 

 2. Kies je idool

  Bestel een persoonlijke videoboodschap van een bekende acteur, influencer, topsporter, presentator of artiest. 

 3. Personaliseer

  Voeg een korte instructie toe bij je bestelling. VIPs behouden de creatieve vrijheid om de ShoutOut boodschap op te nemen zoals zij willen. Aanvragen met specifieke handelingen of gedicteerde zinnen worden als advies geïnterpreteerd. Zo blijft de videoboodschap spontaan en oprecht.

 4. Ontvang je videoboodschap

  Nadat je hebt betaald krijg je binnen 48 uur de persoonlijke videoboodschap toegestuurd.

Lees ook:  Prodir: echte dingen zijn zeldzaam!

Let op! Dit is geen goedkope manier om reclameboodschappen op te nemen. Promotie van een bedrijf, product, dienst of social account d.m.v. een geboekte persoonlijke videoboodschap is niet toegestaan. Wanneer je een VIP wilt boeken voor promotionele doeleinden, zul je hier aparte afspraken met hun management over moeten maken.

Zo maak je het persoonlijk

Ieder videobericht wordt speciaal door de BN’er opgenomen. Hoe creatiever, hoe beter. Vergeet niet om extra informatie toe te voegen over de persoon, of het team waaraan je het videobericht cadeau wilt doen. Want dan maak je de video boodschap super persoonlijk! 

Wat zijn leuke onderwerpen voor videofelicitaties?

Er zijn genoeg redenen te bedenken om je medewerkers en collega’s te bedanken tijdens de Corona crisis. Een persoonlijke videoboodschap van bekende mensen is ook leuk als cadeau voor een jarige, zwangere of de met pensioen gaande collega. Eigenlijk kun je bijna overal wel een originele videoboodschap voor gebruiken. Ook voor secretaressedag, de Dag van de Zorg of een andere speciale gelegenheid is dit een leuke verrassing.

 • Digitaal Kerstfeest
 • Sinterklaas
 • Online borrel
 • Peptalk
 • Kick-off meeting
 • Zwangerschapsverlof
 • Secretaressedag
 • Koningsdag
 • Dag van de Zorg
 • Nationale Complimentendag
 • Bedrijfsjubileum
 • Pensioen
 • Eerste werkdag
 • Verjaardag

ShoutOut videoboodschap BN’er / of doe het zelf!

ShoutOut is een initiatief van o.a Ferri Somogyi (bekend van GTST) en Martijn Pannevis. Piet Paulusma, Kjeld Nuis, Raymond van Barneveld, Milan Knol, Tygo Gernandt, Andy van der Meijde, Semmy Schilt, Frans Duijts of Tom Coronel. Deze bekende mensen, en veel meer,  staan voor je klaar op hun platform voor videoboodschappen van BN’ers. Maar als je zelf ook heel erg goed je personeel kunt toespreken, maak dan een eigen videoboodschap voor bij je relatiegeschenk of kerstpakket. Easy. En gratis.