Op Afstand Bestuurbare Vliegende Vissen

Op afstand bedienbare vliegende vissen, of Air Swimmers – zijn blijkbaar hét speelgoed, op dit moment.

De 5 Beste Op Afstand Bestuurbare Vliegende Vissen

Heel grote, zwevende radiografisch bestuurbare vis. De haai en de goudvis zijn met helium gevulde ballonnen die zich door met vinnen en staart zéér natuurlijk te wapperen statig door je kamer bewegen. De vliegende vissen zijn bestuurbaar dankzij een draadloze afstandsbediening. De helium wordt overigens niet altijd meegeleverd.

afstand bestuurbare vis rc speelgoed

Rc Haai Speelgoed
Rc Haai Speelgoed Air Zwemmen Afstandsbediening Dier Infrarood Fly Air Ballonnen Clown Vis Speelgoed Voor Kinderen Xmas Geschenken Decoratie
€ 16,71 Via Aliexpress

Mega RC vliegende vissen 

“Deze gigantische vliegende vissen zijn ongelooflijk echt en makkelijk te besturen in de kleinste ruimten met behulp van een radiografische besturing (tot 30 meter).” Aldus een bekende verkoper van die dingen, die zo zie ik ook bestuurbare haaien voor in (zwem)bad in de aanbieding heeft.

helium voor op afstand vliegende vissen

Waar moet je op letten?

Je hebt dus ook een helium nodig om de vissen echt te kunnen laten zweven of ‘vliegen’ en die wordt vaak niet meegeleverd. De heliumtank kun je ook gebruiken om ballonnen mee op te blazen.

Custom made

Ik neem maar aan dat je deze op afstand bestuurbare vliegende vissen in verschillende formaten en vormen kunt laten maken. Je kunt deze bestuurbare ballonnen ook gebruiken als versiering voor je kerstborrel / bedrijfsfeest of als unieke aankleding van je productlancering. Neem contact op met je relatiegeschenk importeur / leverancier en vraag naar de mogelijkheden voor een custom made vliegende vis, schoen, hamburger of zeppelin bedrukt met jullie logo.