Oldenzaal zoekt relatiegeschenk

De gemeente Oldenzaal zoekt een typisch Oldenzaals of Twents relatiegeschenk. Maar wat bedoelen ze nou eigenlijk?

De gemeente Oldenzaal (‘De Glimlach van Twente’) verzamelt op dit moment leuke ideeën voor relatiegeschenken die in Oldenzaal of de regio Twente worden gemaakt. Daarom deelde de afdeling communicatie op 14 januari 2022 deze oproep: 

Wij zijn ideeën aan het verzamelen voor relatiegeschenken die in Oldenzaal of Twente worden gemaakt. Dat mag food en non-food zijn. Het liefst duurzaam en als het even kan gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

Samen zijn we Oldenzaal #DTV

Beperkte briefing relatiegeschenken Oldenzaal

Het maakt de gemeente niet uit of je relatiegeschenk eetbaar is of niet. Ook is er geen budget of oplage voor de opdracht gecommuniceerd. Verder wil de gemeente het liefst suggesties ontvangen voor ‘duurzame’ geschenken en, als het even kan, gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Oldenzaal of Twente. Er is (helaas) geen deadline voor inzendingen opgegeven. Kortom het kan vanalles zijn, als het maar uit de regio komt en voldoet aan het label: ‘duurzaam’.

Een volledige RFP (request for proposal) is misschien teveel gevraagd. En laten we eerlijk zijn: perfectie bestaat niet. Maar beste gemeente Oldenzaal, en andere opdrachtgevers, besteed u alstublieft iets meer tijd aan de briefing. Op deze manier zadelt u uw medewerkers en ondernemers niet op met onnodig veel werk en voorkomt u misverstanden of bloopers. 

Om alvast één tip te geven: duurzaam is een breed begrip. Wil je het inkoopbeleid van je organisatie verduurzamen? Bravo! Begin dan in elk geval met een mission statement voor het verantwoord inkopen van promotionele artikelen

Lees ook:  8 tips voor een digitale kerstborrel

Inzendingen

Relatiegeschenk suggesties voor ‘De Glimlach van Twente’ kun je indienen via communicatie@oldenzaal.nl.