Netflix maakt reclame voor The Crown via giftbox voor Mariah

Kijk hoe Mariah Carey pronkt met haar giftbox van The Crown, die ze kreeg om het vierde seizoen van de show te promoten.

De komende weken zullen we herhaaldelijk mogen/moeten luisteren naar Mariah Carey’s “All I Want For Christmas Is You” – als je tenminste de radio  aanzet. Waarschijnlijk is er maar één persoon die niet aan deze jaarlijkse muzikale traditie blootgesteld gaat worden: Mariah Carey zelf. Want die kijkt de hele dag naar seizoen vier van ‘The Crown’, het Netflix-drama over koningin Elizabeth II. Als we tenminste haar tweet mogen geloven:

Unboxing The Crown giftbox

We weten dit, zoals we alle dingen weten, uit een tweet: Carey is blijkbaar een enorme fan van “The Crown”! Je ziet haar tenminste een prachtig ingepakt relatiegeschenk ‘unboxen’, dat haar blijkbaar door de makers van de show is gestuurd. De doos ziet eruit als een van die dozen die Margaret Thatcher (Carey doet haar ijzeren stem niet onverdienstelijk na!) elke dag krijgt, gevuld met door haar te lezen en ondertekenen stukken. De inhoud dit keer: een kopie van een artikel over Charles en Diana, een brief aan “Margaret” Carey zelf plus  een fles whisky en een mooie karaf. 

Als je nog niet naar ‘The Crown’ hebt gekeken, mis je iets! Ga dan eerst seizoen één bekijken – Nu!

Mariah Carey

“Ik weet niet wat ik moet zeggen”, zegt Carey aan het einde van de unboxing video. “Als je nog niet naar ‘The Crown’ hebt gekeken, mis je iets! Ga dan eerst seizoen één bekijken – Nu!” Vervolgens zegt ze dat zij “dit soort dingen anders nooit doet, maar heee….[The Crown] It’s the best! Ik kan niet wachten tot seizoen Vier begint! Ik ben zo opgewonden! ” 

Lees ook:  Relatiegeschenk ideeën voor de 12 merk archetypes

Dat zijn dus heel veel uitroeptekens van Mariah! En we zijn het best met haar eens, ik had ook wel zo’n doos willen krijgen, Netflix! Een fraaie giftbox, simpel, deftig, echt Thatcher, inclusief dat (mannelijke?) drankje. Verzorgd tot in de kleinste details, het ziet en voelt ( zo te zien) als een echt koninklijk geschenk. 

Influencer marketing

Ik weet, het is best mogelijk dat Carey in werkelijkheid nog nooit een aflevering van “The Crown” heeft gezien, en dat deze tweet met unboxing door een beroemdheid gewoon onderdeel uitmaakt van een uitgekiende Influencer gifting campagne. Maar who cares – er is niets mis met een beetje marketingsynergie, toch? 

En dat influencer geschenken werken moge blijken uit het feit dat het videootje bij schrijven dezes al meer dan een half miljoen keer bekeken was. Misschien moet ik ook maar eens die afleveringen met Charles en Diana bekijken! Heeft jouw bedrijf / merk eigenlijk al influencers gedefinieerd?

Over The Crown Seizoen 4: Nu de jaren zeventig ten einde lopen, zijn koningin Elizabeth (Olivia Colman) en haar familie bezig met het veiligstellen van de erfopvolging door een geschikte bruid te vinden voor prins Charles (Josh O’Connor), die op zijn dertigste nog steeds ongehuwd is. de natie begint de impact te voelen van het verdeeldheid zaaiende beleid van de eerste vrouwelijke premier van Groot-Brittannië, Margaret Thatcher (Gillian Anderson), er ontstaan ​​spanningen tussen haar en de koningin die alleen maar erger worden naarmate Thatcher het land de Falklandoorlog in leidt en conflicten binnen het Gemenebest veroorzaakt. Terwijl Charles ‘romance met een jonge Lady Diana Spencer (Emma Corrin) een broodnodig sprookje oplevert om het Britse volk te verenigen, raakt de koninklijke familie achter gesloten deuren steeds meer verdeeld.