Mini hengel pen

Een pen als relatiegeschenk kan niet meer. Toch? Alleen als ze van ‘natuurlijke’ materialen gemaakt zijn, dan hoef je je niet te schamen. Of als je een  serieus belangrijke klant of jubilaris wilt bedenken/bedanken met een echt juweel.

Zo dacht ik over pennen. Ik verslijt er veel te veel – elk half jaar gooi ik een handvol uitgedroogde exemplaren weg. Maar… toen viel mijn oog op de ‘United Entertainment Pen Fishing Rod’. Het is een pen en mini hengel in 1. Deze draagbare mini hengel neem je altijd en overal mee naartoe. Onmisbaar als je op vliegvakantie gaat met enkel handbagage en toch een hengel mee wil nemen.

United Entertainment Pen Fishing Rod

Nou ben ik persoonlijk  geen liefhebber van de hengelsport – maar ik gun iedereen zijn gelukjes, zelfs de volgelingen van von Sacher-Masoch en/of van de Sade. Ik wil hengelaars altijd vragen of ze ook met een hengel op de hei op konijnenjacht zouden gaan? Vissen voelen pijn!

In elk geval zitten die eenzame vissers uren te peinzen.  Meditatie schijnt te werken tegen depressie en boosheid. Dus geef je je relaties een mini pen hengel – of is het hengel pen? – dan zet je ze sowieso aan het denken. Zelfs als ze van kunststof zijn. 

Hengel nooit naar complimentjes. Die worden gewoonlijk in ondiep water gevangen.

Betty Smith

Mini hengel pen: geinige gadget

Sowieso is dit een geweldig leuk geschenkidee voor liefhebbers van hengelsport. Geef het cadeau aan nieuwe leden van je visvereniging. Een andere insteek voor deze mini hengel pen is het als relatiegeschenk te geven voor toekomstige accountmanagers en verkopers (als dat vak nog bestaat), die straks nieuwe klanten mogen binnenhengelen. Ha! Ha! 

Lees ook:  Vliegtuigraam fotolijst: Air Frame

Kenmerken mini hengel pen

  • Ingeklapt 20 cm
  • Uitgeschoven 1 meter
  • Demonteerbare spoel
  • Draagt tot 2,5 kg
  • 25 meter visdraad
  • Aluminium legering en metalen delen
  • Inclusief blinker, 3 vishaakjes & dobber

Bekijk de laagste prijs op megagadgets.nl