McDonald’s Foute kersttrui win je op Getaway Island

Voor fans van McDonald’s is er dit jaar geen adventskalender (McDonald’s X-MASters), in plaats daarvan introduceert de Mac: Getaway Island. McDonald’s deelt voor circa €100k aan prijzen uit, waaronder 100x een originele McDonald’s Foute Kersttrui.

Maak kans op een McDonald’s foute kersttrui en meer toffe merchandise op Getaway Island

December promoot McDonald’s traditiegetrouw hun adventskalender waar je elke dag leuke nieuwe winacties en deals tegenkomt. Maar dit jaar is er een game-zone ingericht: Getaway Island.

In Getaway Island ( alleen bereikbaar via de McDonald’s App) kunnen klanten  van het fastfoodbedrijf gedurende de actieperiode elke dag online games spelen om originele McDonald’s goodies te winnen. Het zijn verslavende spelletjes: de perfecte ontsnapping voor mensen die niet zo dol zijn op de in hun ogen ‘verplicht gezellige’ kerstfeestjes, en nieuwjaarsborrels.

mcdonalds foute kersttrui winnen getaway island

100 x McDonald’s Foute kersttrui

Het is een old time favorite: de foute kersttrui. En voor fans van McDonald’s een musthave onder de kerstboom. In de eerste week van december maken klanten kans om een McDonald’s foute kersttrui te winnen. Welke andere kerst goodies je via de spelletjes in Getaway Island nog meer kunt winnen is op dit moment nog niet bekend. Maar ze trappen het kerstseizoen in elk geval goed af met deze foute kersttrui! 

Actievoorwaarden

De Getaway Island actieperiode loopt van 6 december 2022 06:00 tot en met 9 januari 2023 23:59 uur. De totale prijzenpot vertegenwoordigd een bedrag ter waarde van € 97.351,10. In totaal gaat het om 6 lotingen (waarvan 1 hoofdprijs) en 8 games. 

Lees ook:  Lady Gaga: Mother Monster of merchandise

McDonald’s merchandise spaarprogramma

In de McDonald’s App vind je aanbiedingen, spaar je punten (MyMcDonald’s Rewards) en bestel je coole McDonald’s merchandise. MyMcDonald’s Rewards, het digitale spaarprogramma van McDonald’s, is sinds de lancering ( Oktober 2021, red.)  een ware hit onder Nederlanders. De miljoenste gebruiker is in mei 2022 begonnen met het sparen van punten. In vergelijking met andere landen maken Nederlanders veelvuldig gebruik van de MyMcDonald’s Rewards, Nederland staat wereldwijd in de top van gebruikersdichtheid.