MacBook pimpen als Laidback Luke en Hardwell

Achter elk verlicht Macbook Apple logo schuilt een klein geheimpje. Uncover ontdekte dit geheim. Dit is hoe ze MacBooks pimpen voor celebrities over de hele wereld.

Het Amsterdamse Uncover kan MacBook’s originele Apple logo vervangen met je eigen, unieke achtergrondverlichting. Niet goedkoop. Maar wel een briljant alternatief voor de shabby logo stickers. Bekende dj’s, en ook grote bedrijven uit de tech industrie, kozen ervoor hun Macbooks te re-branden met hun eigen logo of design.

Het idee

Uncover is begonnen met onderzoeken of dat verlichte Apple logo op elke MacBook zijn eigen kleine lichtbron gebruikt, of dat er misschien meer achter het scherm verstopt zat. Toen ze het paneel van een MacBook Pro losmaakten ontdekten ze iets bizars. Een groot lichtpaneel over de complete achterkant van het scherm! Van daaruit is het idee uncover ontstaan, een mooie en unieke manier om je Macbook te personaliseren.

Uncover heeft de achtergrondverlichting ontwerpen gemaakt voor beroemdheden over de hele wereld, van de CEO’s van Evernote, Flipboard en Snapchat. Wereldberoemde artiesten als Hardwell, Laidback Luke en Jamie XX.

Hoe het werkt

Kost wat, maar dan heb je ook wat

Het eindresultaat is een super gaaf verlicht effect. Van simpele logo adaptaties tot kleine kunstwerkjes. Ga helemaal los in photoshop en ontwerp je eigen design of laat het over aan de mannen van uncover. Benieuwd wat het kost om zo je MacBook te pimpen? Het is geen goedkope actie! De custom gravures gaan vanaf € 499,- per laptop over de toonbank. Maar het gaat hier ook om het voorzichtig uit elkaar halen van je kostbare MacBook. Dat laat je liever aan professionals over.

Lees ook:  MagSafe accessoires en hoesjes

MacBook pimpen met uncover amsterdamPimp je MacBook met uncover amsterdamPimp je MacBook met uncover amsterdamPimp je MacBook met uncover amsterdamMacBooks pimpen met uncover amsterdam

1 gedachte over “MacBook pimpen als Laidback Luke en Hardwell”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.