M&A: PowerCubes overgenomen door PSG

Met ingang van 20 juli 2022 heeft Premium Square Group (PSG) het in Zwijndrecht gevestigde PowerCubes B.V. overgenomen. 

Premium Square Group neemt PowerCubes B.V. over in streven naar schaalvergroting

Premium Square Group (PSG) biedt met 8 verkoopkantoren meer dan 300 producten van 6 exclusieve merken aan distributeurs in meer dan 25 landen. Deze overname past in de strategie van het streven naar expansie in nieuwe merken, producten en markten. PowerCubes, bekend van de PowerCube gadget, is een gespecialiseerde relatiegeschenk leverancier van functionele, creatieve, design consumentenelektronica. Met de integratie van PowerCubes breidt PSG haar assortiment uit in zowel B2B als B2C markten. 

Powercube

PowerCubes B.V. verkoopt een aantal van de meest populaire tech artikelen in zowel B2C als relatiegeschenkenbranche. De PowerCube is een van hun meest succesvolle en iconische gadgets dat al vele jaren als promotioneel ingezet wordt.

Arthur Strijbos en Maurice Voerman

”Met deze overname versterkt PSG haar productportfolio in zowel B2C als B2B markten. We zullen het PowerCube merk introduceren in nieuwe landen en meer waarde en design artikelen uit lokale voorraad aan bestaande en nieuwe klanten. Ten slotte heeft de nieuwe combinatie een grote impact op de productontwikkeling, waarvan we graag de resultaten in de komende maanden laten zien”, aldus Arthur Strijbos (Group CEO).

Maurice Voerman (CEO PowerCubes B.V.) voegt toe: “Ik ben dit bedrijf 10 jaar geleden gestart met een missie om design producten toegankelijk te maken voor ieder huishouden in de wereld. Na het bedrijf jaar na jaar te hebben laten groeien, is het nu tijd om het bedrijf op te schalen. Ik heb sterk het gevoel dat PSG, haar netwerk en mensen bij mij en mijn bedrijf passen. Deze stap zal het mogelijk maken PowerCubes ook in de rest van Europa zichtbaar worden. Ik kijk erg uit naar onze samenwerking.”