LinkedIn explodeert om dit kerstpakket idee: gratis boodschappen

Foto: Joris Toonders Credits: Yonego

Wauw , doe mij zo’n werkgever! 

…wat een enorm mooi gebaar naar je medewerkers toe. Vooral in een al wat duurdere wintermaand, met stijgende energiekosten en torenhoge inflatie! Chapeau! 

Wat een mooi gebaar!

Stoere actie en eindelijk iemand met een pakket dat echt leuk is. Goed gedaan 👍

Wauw🥳🥳 wat een werkgever 👍👍👍👏👏👏👏

Enkele reacties op Linkedin

Kerstpakket: maand gratis boodschappen

Stel je eens voor: een maand lang gratis boodschappen! Dat is het originele kerstpakket idee van internet ondernemer Joris Toonders. Op LinkedIn deelt Toonders zijn nobele gebaar voor zijn medewerkers in een post waar honderden mensen positief commentaar op geven en geliked wordt door duizenden.

In het bericht vertelt de ondernemer dat dit jaar zijn collega’s het kerstcadeau al wat eerder hebben gehad. Al zijn personeel mag namelijk de hele maand december gratis boodschappen doen op kosten van de zaak. wat een schitterend gebaar!

Boodschappentas met gouden envelop

Als kerstpakket hebben de medewerkers een folder, boodschappentas en een ‘gouden envelop’ ontvangen. In de gouden envelop kunnen zijn collega’s gedurende de hele maand december alle bonnetjes van hun boodschappen stoppen, zodat deze vervolgens gedeclareerd kunnen worden.

kerstpakket gratis boodschappen folder
De folder behorende bij het kerstpakket met gratis boodschappen

Geen maximum

Oké dat klinkt best wild toch? Maar wacht er is nog meer. Want er is geen maximumbedrag dat zijn personeel mag declareren. “ Ik vertrouw al mijn collega’s en hoop dat iedereen er enorm van gaat genieten. Ik kijk er naar uit!” is alles wat Joris Toonders daarover te zeggen heeft. Wat een gulle beloning, en meesterlijke manier om je personeel te waarderen.

Lees ook:  Is de aanbrengbonus weggegooid geld?

Ben je ook benieuwd hoeveel zijn collega’s durven te declareren? Op één ding durf ik wel te wedden, met de inflatie, en stijgende prijzen van supermarkten is de kans groot dat ze snel boven de prijs van een gemiddeld kerstpakket uitkomen.