Lidl JungleMini spaaractie 2021

JungleMini! Lidl trakteert haar klanten in 2021 op stapelbare jungleknuffels die ook als stressbal kunnen fungeren.

De JungleMini knuffels zien er niet alleen super schattig uit, je kunt ze stapelen en via de gratis app leuke games spelen. De kubusvormige jungledieren zijn stapelbaar en volgens Lidl tegelijkertijd geschikt als stressbal voor volwassenen. 

Sinds enkele jaren lanceert de supermarkt een nieuwe spaaractie met knuffels in januari. We hebben de Vitamini en AquaMini gehad. Dit jaar start de campagne iets later. Maar ook nu komt Lidl met een actie om gratis pluche knuffels te sparen. 

Looptijd JungleMini spaaractie 2021 – Deze spaaractie loopt van 15-02-2021 t/m 11-04-2021. De actie is alleen geldig in de winkels. Je krijgt dus geen spaarzegels wanneer je online aankopen doet. Over het aankoopbedrag van alcohol, tabak, bel- en cadeaukaarten worden geen spaarzegels uitgereikt.

junglemini lidl spaaractie gratis vierkante knuffels

€150,- boodschappen = gratis JungleMini

Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Hiermee spaar je voor gratis JungleMini’s. Met 15 zegels heb je een volle spaarkaart en mag je een JungleMini naar keuze uitzoeken. Je kunt zoveel spaarkaarten inleveren als je wilt. Omdat er 10 verschillende knuffels zijn, moet je voor 1.500 Euro aan boodschappen doen om ze allemaal te sparen.

JungleMini’s kopen?

De vorige knuffels (AquamMini) kun je voor €1,50 per stuk online kopen. JungleMini’s zijn helaas op dit moment enkel te verkrijgen tegen inlevering van een volle spaarkaart. De JungleMini’s zijn dus niet los te koop.

Namen Lidl JungleMini knuffels

  • Thijs Tijger
  • Sabrina Slang
  • Paco Papegaai
  • Pien Piranha
  • Kai Krokodil
  • Fayah Flamingo
  • Gerard Gifkikker
  • Paula Panter
  • Olivia Olifant
  • Jaap Aap
Lees ook:  Marble Mania: Gratis knikkers PLUS

Lidl JungleMini App

Opnieuw is er een speciale app ontwikkeld waardoor je de JungleMini-knuffels kunt scannen. Dankzij de JungleMini app leren kinderen meer over de vierkante jungle dieren, maar je kunt er ook leuke spelletjes mee spelen. De JungleMini app van Lidl is kosteloos te downloaden in app stores. Voor verschillende typen mobiele telefoons zijn er specifieke softwareversies:

QR Codes JungleMini app

Elke vierkante knuffel heeft een eigen QR code. Door die te scannen in de app ontgrendel je het zeediertje. Dit zijn alle scan codes van de JungleMini.

3D TV Reclame

De spaaractie wordt o.a. ondersteund door een 3D tv-commercial. De TV reclame ontwikkeld door Joe Public, in samenwerking met Lukkien, speelt zich af in de Lidl-flat. Kevin (gespeeld door Sergio IJssel) komt thuis van boodschappen doen en geeft z’n zegels aan dochter Nora. Nu haar spaarkaart vol is wordt Nora in de JungleMini-wereld gezogen, waar ze kennis maakt met alle JungleMini-dieren.

Over de hele wereld kom je ze tegen. Een spaaractie in combinatie met speelgoed voor kinderen is voor supermarkten een zeer populaire vorm van reclame. Je eigen knuffel maken kan daarom ook een goed idee zijn als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor kinderen.