Lancering ALDI Gear Collection

De uitgebreide Aldi Gear merchandise lijn is gemaakt voor ALDI-fans, geïnspireerd door ALDI-fans, en combineert kenmerkende ALDI-kleuren en gedurfde strepen met retrovibes en een moderne twist. 

Aldi, wij smachten naar jullie Aldidas collectie!

Terwijl de Aldi-winkels in Nederland en Europa over het algemeen qua non-food alleen suffe dingen verkopen (en dan bedoel ik ook dat sneue Sylvie Meijs ondergoed) en nauwelijks ‘branded’ swag, zijn ze in de VS wel overtuigd van het nut van opvallende merchandise in de eigen kleuren. 

Zo kondigen ze daar een nieuwe (en grootste ever)  ALDI Gear Collection aan, die officieel op 22 maart in de winkels  ( en online) zal liggen, compleet met trendy fanny bags, bucket hats en streetwear (alles onder de $ 10!). Ik ben enthousiast, het is betaalbaar en bovendien ziet de Aldi Gear er goed uit, in tegenstelling tot de fancollectie van AH.

aldi gear collectie

De eerste ALDI Gear Collection werd in  2022 in de VS gelanceerd, met onder meer traditionele items als waterflessen, dia’s, pyjama sets en sleutelhangers. 

Deze nieuwe collectie parodieert wel heel duidelijk Adidas, zie het logo, en noemt deze zelfs brutaal Aldi Originals. Ze hadden het assortiment net zo goed Aldidas kunnen noemen, maar hun juristen weten waar de grenzen liggen! Dit kan dus blijkbaar nog net:

aldi merchandise logo

Komop, Aldi! Wij willen ook die mooie merch!

Lees ook:  Wat is punker dan de bieb?