KLM kersttruien te koop aangeboden op Marktplaats

‘All I want for Christmas is Blue’, dankzij hun gewilde limited edition kersttrui komt de KLM toch nog eens positief in het nieuws!

KLM’ers zien handel in exclusieve kersttrui en verkopen hem op Marktplaats voor €100 of meer

Dat een kerstpakket of kerstcadeau van de baas niet altijd op prijs gesteld wordt is normaal. Dit jaar zakte de Bijenkorf met hun schrale kerstpakket door het ijs, maar soms heb je als werkgever ook een super populair kerstcadeau bedacht. Zo goed zelfs, dat je personeel er handel in ziet, en het voor nette prijsjes te koop aanbiedt op Marktplaats. Dat gebeurde dit jaar met de KLM kersttrui, volgens RTL stonden er 66 te koop. Inmiddels tel ik er iets minder, maar er worden ook veel truien gezocht. Op sommige KLM kersttruien wordt meer dan €100 geboden, en iemand durft er zelfs €175 voor te vragen!

klm kersttrui marktplaats

KLM kersttrui

De kleur van de KLM trui is natuurlijk blauw! En de tekst is super origineel: ‘All I want for Christmas is Blue’. Verder is er op de trui het KLM-logo te zien samen met een KLM-toestel waar de kerstman met zijn slee aan hangt. Aan de foto’s te zien is de trui niet gebreid met wol, of een blend, maar echt 100% polyester kwaliteit. Maar ik kan mij zo voorstellen dat er dit jaar bij de KLM geen budget was voor kasjmier of lamswol.

De lelijke kersttrui blijft populair

Blijkbaar is het makkelijk scoren met een foute kersttrui, de Teletekst Kersttrui van de NOS viel dit jaar ook al bijzonder in de smaak bij het personeel. Laat je inspireren door deze voorbeelden, en misschien is het tijd dat jullie bedrijf of merk komt met een foute kersttrui bedrukt met jullie eigen logo.