Kleurrijke opvouwbare koffer

Kies voor een opvouwbare koffer en neem alleen kleurrijke handbagage mee!

Een van de problemen waarmee vliegvelden en luchtvaartmaatschappijen sinds de pandemie worstelen is de bagage. Steeds vaker moet je dan ook extra betalen voor een grotere koffer of tas – en dan nog loop je het risico dat deze nooit of veel te laat aankomen op de plek van bestemming. De inmiddels beruchte vliegveldchaos ontstond, doordat er even niemand reisde en dus alle grondpersoneel (niet zelden op 0-uren contracten) ontslagen werden. Die broodnodige handarbeiders vonden elders emplooi  – en nu mensen (voorlopig?) weer wel het vliegtuig nemen komen ze niet terug, ook omdat de ondernemingen weigeren hun een fatsoenlijk loon te betalen. 

Oplossing: kleurrijke opvouwbare handbagage koffer

De CEO van luchthaven Frankfurt am Main, merkt ook nog op dat teveel mensen een zwarte – en dus minder herkenbare – koffer inchecken. Een extra reden waarom op Schiphol blijkbaar tegen de 2.000 verweesde stuks bagage schijnen te liggen en staan?  Ga dus op reis met handzame en kleurrijke bagage. Dat scheelt ook thuis in opbergruimte – hoeveel nauwelijks gebruikte koffers en tassen staan bij jullie op de vliering?

opvouwbare koffer rollink vega
Een koffertje dat groeit! Na opvouwen is de koffer nog maar 5 cm dik waardoor je deze gemakkelijk kwijt kunt.

Rollink Flex Vega Opvouwbare Handbagage Koffer

Een van de leukste dingen die ik zag op de PPAI Expo in Las Vegas waren de opvouwbare koffers van Rollink. Het kleine formaat van dit superhandige (en mooie) koffertje  is niet alleen voor de meeste airlines acceptabel als handbagage, het is leeg zó dun (5 cm!) dat je het in je klerenkast ophangt of onder je bed schuift. Maar dankzij de slimme constructie kun je ( lees: kan een vrouw) er toch genoeg in kwijt voor een weekje Wenen, Barcelona of Rome! 

Voor 23:59 besteld, maandag in huis

Lees ook:  Briljant: een opvouwbare speaker van siliconen!

Ook in ons land verkrijgbaar, en zo te zien wonderlijk genoeg goedkoper dan in de US of A? Bedrijven die er jullie logo op zetten zijn er ook genoeg. Ik ga er een bestellen en een hoop oude koffers naar de kringloop brengen…