VORTECON – Kinetisch bureau speelgoed met fascinerende beweging

Draaiend bureau speelgoed dat een verbluffende optische illusie van continu stromende helix creëert

Vortecon is een nauwkeurig gefabriceerd bureau speelgoed. Je hoeft hem maar een klein zetje te geven, om het verbluffende effect van een continu draaiende helix te onthullen. WOW!

Zo werkt dat

Het record dat een Vortecon kan draaien ligt op 4 minuten! Laat dat zien aan ongeveer 5 verschillende collega’s en je bent al snel een half uur verder. Zo vul je wel die ondragelijke uurtjes op de maandag ochtend. Je kunt ook gewoon even genieten van dit gifje of de video op Youtube. Maar dat is niet hetzelfde als de sensatie van the real thing.

Kinetische gadgets

Kinetische energie is iets bijzonders. Maar duurzaamheid speelt ook een belangrijke rol als het gaat om kinetische gadgets. Ik vind deze kinetische powerbank bijvoorbeeld ook een gave gadget als relatiegeschenk. Dit bureau speelgoed is verder natuurlijk totaal nutteloos. Maar laten we wel wezen: ook die dingen heb je nodig.

bureau speelgoed en technische gadgets zijn geliefd bij mannen die een boeiend beroep uitoefenen binnen de bèta- en techniekwereld.

kinetisch bureau speelgoed gadget vortecom koper kleur
Gaaf ding

Bureau speelgoed als relatiegeschenk

Kinetische bureau gadgets stammen uit een een productgroep, bekend van oude relatiegeschenk tradities. Meestal geliefd bij mannen die een boeiend beroep uitoefenen binnen de bèta- en techniekwereld.

Denk aan de klassieke Newtonpendel, ookwel Newton cradle genoemd. Of deze kinetische melkweg mobiele voor op je bureau. Allemaal geschikte relatiegeschenken, voor klanten die fan zijn van design, techniek, wetenschap en speelgoed…

Lees ook:  Marble Mania: Gratis knikkers PLUS