Kies Alkmaar in a Box voor kerstpakketten uit Alkmaar

Ambachtelijk, handgemaakt + lokaal. Ben jij voor jouw bedrijf op zoek naar dit soort producten in je kerstpakketten uit Alkmaar? Dan heeft Alkmaar in a Box geweldig nieuws voor je!

Alkmaarse kerstpakketten

De twee oprichters van deze onderneming (Dylan en Mike) zijn beide opgegroeid in Alkmaar. Ze zijn Alkmaar in a Box gestart om jou al het moois én vooral het lekkers van deze Noord-Hollandse stad te bieden.

Uit liefde voor Alkmaar

Dylan & Mike

Regionale producten zijn hot. En ook nog in 2019. Zo blijkt ook uit het laatste verslag  van “Trendwatcher des Vaderlands” (NRC). Het is een prima alternatief voor iedereen die niks heeft met standaard kerstpakketten. Maar dat niet alleen.

Niet alleen Jodenkoeken

Zeg je Alkmaar dan denk je: Jodenkoeken. Ze worden er al sinds 1883 gemaakt. En ook de kaas is bekend. Maar deze stad heeft meer te bieden. Bijvoorbeeld: Klepper & Klepper dropjes, duinthee, Alkmaarse pindakaas en wijn uit Alkmaar. Echt waar!

De Langedijker Bubbels is een frisse zomerparel, waarbij de aroma’s van rijp fruit u tegemoet komen.

Alkmaar in a Box

Kies je voor lokaal, dan help je tegelijkertijd de ondernemers uit Groot-Alkmaar. Ze hebben gezamenlijk een eet- of drink merk opgericht, met als doel: het creëren van een grotere afzetmarkt. Dit is goed voor Alkmaar en nog beter voor het aanbod van lokale en ambachtelijke producten.

Stad in a Box

In Breda en Rotterdam zijn ze ook al lokale dingen in a Box aan het stoppen. Den Haag en Amsterdam kennen ook hun ‘eigen kerstpakketjes’. Blijkbaar is het een populair concept, dus kijk eventjes rond. De kans is groot dat er ook een Venlo in a Box is of een Den Helder in a Box.

Header foto credit: www.historylabalkmaar.nl

Lees ook:  Ethische merchandise: het nieuwe normaal?

Info & bestellen: www.alkmaarinabox.nl