Kerstcadeau idee voor Schiphol / See Buy Fly?

Kuala Lumpur Airport geeft passagiers kerstcadeau in plaats van baggage. Leuke give-away actie!

Passagiers, aangekomen vanuit Kota Kinabalu en Londen, keken vorig jaar rond de kerstdagen vreemd op, toen de bagageband van Kuala Lumpur Airport begon te lopen.

In plaats van koffers  en rugzakken, verschenen er honderden fraai ingepakte kerstcadeautjes, elk met een van hun namen erop! Toen ze nog steeds in verwarring het cadeaupapier verwijderd hadden troffen ze LEGO-sets, merk tassen, Estee Lauder-producten en andere goodies.

Shop Like a Hero campagne

Op Facebook legde Malaysia Airports Holdings Berhad ‘(MAHB), de eigenaar van de airport, uit wat het doel van de actie was. Samen met partners als Lego Malaysia, Valiram, Dimensi Ekslusif en Colors & Fragrances, met winkels op het vliegveld, was het een ludieke manier om aandacht te vestigen op haar “Shop Like A Hero” –campagne. MAHB gaf daarmee vorm aan de nieuwe strategie, die haar luchthavens voorstelt als levendige, luxueuze en opwindende bestemmingen – waar je meer kunt doen dan aankomen en vertrekken. 

Premium gifts

De campagne was ook bedoeld om de winkel-, eet- en entertainment ervaring van de luchthavens naar een hoger (premium) niveau te tillen. MAHB wil dit onder meer bereiken door meer hoger- segment branded stores aan te trekken. En alleen exclusieve luxe goederen op haar luchthavens aan te bieden. De weggeefactie voor Kerstmis was daarvan een perfect voorbeeld!

passagiers vliegveld pakken kerstcadeautjes van bagageband
kerstcadeaus vliegveld kuala lumpur
Lees ook:  Sinclair Dino kerst merchandise