Meer omzet en herhaalaankopen voor je wijn webshop

Hoe kun je meer wijn verkopen, nieuwe klanten aantrekken en ervoor zorgen dat ze blijven terugkomen naar je  wijn webshop / winkel? Dat was een uitdaging voor Gall & Gall, een van de grootste drankenspecialisten in Nederland.

Gall & Gall realiseerde aanzienlijk meer omzet en herhaalaankopen dankzij dit opvouwbare en modulaire wijnrek!

Tijdens de actieperiode (september 2021) kregen klanten een gratis WineStax® bij elke 6 flessen wijn of bij het activeren van Gall & Gall lidmaatschap. De geschenkdoos is brievenbus proof en bevat één module die maximaal drie flessen kan dragen. Dat is een makkelijke manier om je wijn stijlvol te bewaren!

winestax gallgall gadget brievenbuspakket

Opvouwbaar en stapelbaar wijnrek

WineStax® is een handig stapelbare wijnrek dat opgevouwen zo klein is dat het door een brievenbus past! In slechts enkele seconden zet je het systeem in elkaar. Dankzij het modulaire design van WineStax bouw je jouw eigen wijnrek zo groot of klein als je zelf wilt. Hierdoor kan de klant zijn wijnrek bijna eindeloos uitbreiden. De WineStax® zijn gemaakt van matzwart staal, daardoor past dit stapelbare wijnrek gemakkelijk in elk interieur. Een mooie design gadget voor wijnliefhebbers.

modulair wijnrek brievenbus proof

Resultaat

Dankzij de actie is het volume van de wijnverkoop tijdens de campagneperiode aanzienlijk verhoogt volgens BrandBase. En ook wist de gadget een grote groep (nieuwe) klanten te werven voor het Gall & Gall premium-lidmaatschap.

Leverancier

Het idee van WineStax komt uit de koker van BrandBase. Het wijnrek is speciaal door hun ontwikkelt voor retailpromoties om herhalingsaankoopgedrag te stimuleren door het zeer verzamelbaar te maken.

BrandBase noemt zich: ‘the come back company’. Een internationaal opererend reclamebureau gespecialiseerd in reward campagnes die herhalingsaankopen stimuleren. Sinds 1996 zijn actief in de promotionele producten industrie, vanuit een kantoor op de Danzigerkade in Amsterdam.

Lees ook:  HEMA cava met ledlampje (limited edition)

Meer info: https://www.winestax.com