Heinz Ketchup Halloween Kit

Iedereen weet: de beste manier om nepbloed te maken is met ketchup. Nu is er een officiële ketchup voor nepbloed: Tomato Blood.

Heinz verkoopt met Halloween tomaten bloed en make-up kit

Om bloed te imiteren gebruiken mensen al jaren ketchup, en vooral rondom Halloween. Dus het meest bekende ketchup merk Heinz besluit dit jaar in te haken met het creepy verkleedfeest door een ’tomaten bloed verkleedkit’ te maken.

Wat zit er in Heinz Tomato Blood Costume Kit?

In de Heinz Halloween Kit vinden trick or treaters deze items om hun scary look te perfectioneren:

  • nepbloed tomatenketchup
  • vampier tanden
  • make-up
  • tatoeages
  • mondkapje

“Of het nu op een bord is gedruppeld of als een griezelig accessoire wordt gebruikt, Heinz helpt mensen al jaren om herinneringen te maken, en dit Halloween is geen uitzondering”, zegt Alyssa Cicero, Brand Manager, Communications, Heinz. “De limited-edition Heinz Tomato Blood Ketchup-fles bevat de iconische ketchup die mensen kennen en waarderen in een ontwerp dat zelfs vampiers kunnen waarderen.

Heinz Halloween Kit kopen

Naast de Heinz ketchup halloween kit ($19.99) zijn er ook grappige halloween kostuums ontwikkeld door het ketchup merk. Helaas is de speciale Halloween website: http://www.heinzhalloween.com op dit moment niet online. Zal misschien iets te maken hebben met het succes van de marketingcampagne. Maar behalve in hun webshop zijn de accessoires ook verkrijgbaar in een fysieke pop-up store in Los Angeles.

Vegetarische vampier Toby

Heinz roept voor de promotie van hun Halloween campagne de hulp in van Toby. Een vegetarische vampier influencer die de traditionele vampier-lifestyle opgaf en ervoor koos om in plaats daarvan iets lekkers te eten: Heinz Tomato Blood Ketchup.

Lees ook:  Calvé laat zijn pindakaas potten bedrukken
heinz vegetarische vampier nepbloed ketchup halloween

Originele Halloween inhaker

We zien ze steeds vaker: branded kits. Want kitting is al enkele jaren een populair fenomeen onder marketeers. Deze Heinz ketchup halloween kit is een mooi voorbeeld hoe je met je eigen product relatief eenvoudig een hype kunt creëren en een brug slaat tussen je merk of product en bekende tradities en feestdagen.