Grappige fun bril met ogen erop

FF serieus. Met een stijlvolle feestbril als deze bril met ogen erop is jullie merk de ware blikvanger op elk feest!

De ogen op deze grappig bedrukte brillen hebben een stoïcijnse blik en verbergen je kater

Ik weet nog goed dat ik met carnaval indruk maakte met mijn bril met ogen erop. Deze funbril heeft in plaats van glazen in het frame, een stukje plastic bedrukt met ogen en wenkbrauwen. Alleen de pupillen zijn opengelaten zodat je er zelf wel doorheen kunt kijken! 

bril met ogen erop bedrukt kopen

Het effect van deze geinige brillen is dat de dragers ervan een stoïcijnse blik krijgen. Je staart als het ware uitdrukkingsloos en gelaten om je heen. Alsof niets je kan raken. De coolheid zelve. Bovendien ziet niemand je echte gezichtsuitdrukking, of eventuele donkere kringen onder het oog. De perfecte kater bril!

Waarschuwing

Deze feestbril met vrouwelijke of mannelijke ogen en verleidelijke wimpers kan een onbedoeld grote aantrekkingskracht uitoefenen op omstanders. Zonder dat je het in de gaten hebt maakt de bril oogcontact. Maar wanneer je de bril afzet, kan je werkelijke gelaat bij de tegenpartij een gevoel van teleurstelling oproepen. De enige remedie tegen dat verlies is zo snel mogelijk de partybril weer terug op het hoofd te plaatsen.

Hippe planga voor narrige merken

De bril met voorbedrukte ogen erop past niet bij zomaar een merk. Je moet lef en gevoel voor humor hebben. Kortom een relatiegeschenk dat past bij het merk archetype Nar. Voorbeelden van merken met het archetype Nar zijn: Coolblue, Old Spice, Ben&Jerry’s, M&M’s. Ik zou ze gebruiken in een Anti-kater-kit. Als feestbril past dit ook goed bij een carnaval inhaker campagne, of verkleedfeest pakket.

Lees ook:  WTF. Meest grappige relatiegeschenk / cadeaubon verpakking ooit!

Bril met ogen kopen

De beste plek om deze feestbrillen te kopen is online via bol.com. Je bespaart al snel15% op de stuksprijs als je grotere aantallen besteld. Veel waren uitverkocht, maar deze leverancier heeft genoeg voorraad voor jullie feestje:

…de bril met ogen is grappig en makkelijk te combineren met cosplaykostuums, Halloween-kostuums, Carnavalpakken en speelt ook in op de grappige en enge sfeer van Halloween. Door het lichtgewicht ontwerp en de geschikte maat kun je comfortabel doorwerken op kantoor.

Een tevreden klant