Grammy Goodiebag items 2023

Daar is ie weer: De $60k Grammy SWAG Bag. Zoals elk jaar delen we graag met jullie de inhoud van de duurste goodiebag ter wereld. Van innovatieve Japanse schoonheidstechnologie en iconische mode tot robotica en stamcelwetenschap, deze swag zal indruk maken.

Cosmetische behandelingen, een robothond en luxe huidverzorging ter waarde van $60.000. Ontdek wat er in de goodiebag van de Grammy’s van 2023 zit!

Beyoncé, Bad Bunny en zo’n 150 overige Grammy-genomineerden kregen als bezoekers van de uitreikingsceremonie naast een gouden grammofoon traditiegetrouw allemaal ook een forse swag bag mee. Dit keer in de vorm van een koffer, die dit jaar 75 (vouchers voor) dure geschenken bevatte, met een totale waarde van ca. $60.000. Het was voor Lash Fary, mede-oprichter van het in LA gevestigde marketingbedrijf Distinctive Assets (dat ook de cadeautjes voor de Oscars verzorgt) allemaal oude koek. Hij verkocht die goodiebags al meer dan 20 keer aan de Recording Academy.

MINTiD Dog-E is de robothond in de Grammy swag bag 2023

Grammy Goodiebag items 2023 

In 2023 is de inhoud van de Grammy goodiebag, net als de lijst genomineerden, zeer divers. Variërend van een nog uit te brengen robothond tot een voucher voor $10.000 aan ‘esthetische behandelingen’ lees liposuctie. Winnaars én verliezers krijgen identieke cadeaus. Naast de robothond en de vetkwabverwijdering bijvoorbeeld.

wat zit er in de grammy goodiebag 2023
  • Een luxe Bugaboo Fox 3 stroller – tegelijk zal een ‘kwetsbaar’ ouderpaar er ook een krijgen!
  • Vrijwel onverwoestbare Turbo-flex zonnebrillen  (Aspex Eyewear)
  • Een masserende douchekop die microbubbels creëert die “diep in de poriën dringen”(ReFa)
  • Een robot zwembadreiniger van Aiper
  • Luxe nep sieraden van GrosséJapan 
  • Swarovski crystal flip flops
  • Chileens cabernet sauvignon en
  • De Expressio custom video chocolate box
Lees ook:  Microsoft stuurt Swag box aan deelnemers virtuele conferentie

Vooral die laatste vind ik inspirerend – en niet eens zo duur! 

video cadeaukaart bonbon cadeau
Credits: expressio: the custom chocolate video box

Diversiteit en inclusie

Fary/Distinctive assets gaat natuurlijk ook met de tijd(geest) mee. Naast bekende brands mochten ook startups en bedrijven van niet-witte ondernemers meedoen (en mee betalen), zoals Kaleidoscope haircare en Miage huidverzorging. “Ik denk dat het bij minstens de  helft van de brands waarmee we werken MKB-bedrijven zijn,”  zegt hij. Dit jaar zit er ook een Nederlands cadeau tussen alle Grammy swag: de kinderwagen. Bugaboo is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat kinderwagens maakt.

Ik hou van gratis cadeautjes en ik kan het me veroorloven om een paar dollar belasting te betalen.

Jennifer Love Hewitt

Belastingdienst grote winnaar

De Grammy goodiebags zijn helemaal gratis voor de artiesten, maar ze moeten wel belasting betalen over de waarde die de goodies in de koffer vertegenwoordigen. De meeste multimiljonaire genomineerden zullen daar niet van onder de indruk zijn. Toen Jennifer Love Hewitt eens werd gevraagd of ze een (soortgelijke) Emmys-swagbag zou accepteren, wetende dat ze er  belasting over zou moeten  betalen, antwoordde ze: “Ik hou van gratis cadeautjes en ik kan het me veroorloven om een paar dollar belasting te betalen.”

Gevraagd wat Distinctive Assets in de toekomst graag in zo’n swagbag zou opnemen was het antwoord: “Een auto, liefst een elektrische!” Teslabaas Musk zal binnenkort wel een telefoontje krijgen…