Goedkope kerstpakketten overzicht 2020

Klein, maar fijn. Het goedkoopste kerstpakket kost slechts € 7,85 ex btw.

Goedkope kerstpakketten 2020: hét overzicht van de leukste kerstpakketten voor een klein budget.

Wil je dit jaar goedkope kerstpakketten bestellen? Bekijk dan deze vergelijking van de meest goedkope kerstpakketten van 2020. Elk jaar controleren we het assortiment van verschillende kerstpakket webshops, en vergelijken hun goedkoopste pakketten.

  1. Rituals Holi Playful Small Treat
  2. ‘Witte Kerst’ kerstpakket
  3. ‘Game Night’ kerstpakket
  4. Kerstpakket Enjoy
  5. Tony Chocolonely & Cadeaucard

1. Rituals Holi Playful Small Treat

Prijs: € 7,85 ex btw

Inhoud: 3 artikelen

The Ritual of Holi is geïnspireerd door een eeuwenoude traditie uit India. Holi is het feest waarmee de start van de lente met veel kleur wordt gevierd. En mini kerstpakket in de vorm van een christmas cracker!

2. ‘Witte Kerst’ kerstpakket

Prijs: € 9,95 ex btw

Inhoud: 10 artikelen

Zin in een typische witte kerst met een bubbeltje? Dit kleine kerstpakket is daar precies voor gemaakt. Geniet lekker op de bank met een wijntje en de verschillende snacks. Dit stijlvolle pakketje zorgt daarnaast ook voor een gezellige, warme sfeer in je huis. Wat wil je nog meer?

betaalbaar kerstpakket makro 2020 witte kerst

3. ‘Game Night’ kerstpakket

Prijs: € 9,95 ex btw

Inhoud: 10 artikelen

Dobbelen maar! Dit kerstpakket heeft alles in huis voor een leuke avond met vrienden of familie! Organiseer je eigen spelletjesavond en daag elkaar uit tijdens het dobbelspel. Lekkere biertjes mogen natuurlijk niet ontbreken bij een gezellig avondje. Lekkere zoute en zoete snacks maken het geheel compleet. 

spellen kerstpakket goedkoop 2020 makro

4. Kerstpakket Enjoy

Prijs: € 10 ex btw

Lees ook:  Foute Kersttruiendag 2020: haakt jouw bedrijf in?

Inhoud: 8 artikelen

Tover een glimlach op het gezicht van iedere medewerker met dit subtiele kerstpakket. Tussendoortjes voor onderweg of op kantoor, met de glazen snoeppot heb je al het lekkers zo bij de hand.

kerstpakket enjoy goedkoop kerstpakket 2020 overzicht

Tony Chocolonely & Cadeaucard

Prijs: € 20 ex btw

Inhoud: 2 artikelen

Chocolade en shoppen, need we say more? Met de allerlekkerste verantwoorde chocolade plus een de Bijenkorf Cadeaucard creëert iedereen zijn eigen ultieme geluksmoment. In dit kleine kerstpakket zit een reep Tony Chocolonely Framboos Knettersuiker (180 gram) en de Bijenkorf Cadeaucard t.w.v. €15.

goedkoop kerstpakket tony chocolony reep bijenkorf 2020

Betaalbare kerstpakketten kopen

Veel en groot is niet altijd beter. Maar het vinden van een betaalbaar en leuk kerstpakket, kan een uitdaging zijn. In 2019 kostte het goedkoopste kerstpakket nog € 3,95 (exclusief btw). De prijs van het goedkoopste pakket is dit jaar bijna 2 x duurder: € 7,85.

Er zijn honderden leveranciers van kerstpakketten. Met zoveel aanbieders is het logisch als je door de bomen het bos niet meer ziet. Ons overzicht van goedkope kerstpakketten 2020 is daarom gebaseerd op de grootste aanbieders van kerstpakketten. Door hun schaalvoordeel zijn ze in staat om tegen zeer lage kosten leuke mini kerstpakketten te leveren. En dankzij hun ervaring en netwerk ben je verzekerd van tijdige levering en kwaliteit.