Frans netwerk voor exclusieve relatiegeschenken en incentives

Heb je soms het idee dat je alles al eens voorbij hebt zien komen in de relatiegeschenken branche? Laat je ook eens inspireren door leveranciers uit onze buurlanden, zoals Frankrijk. Dit Franse relatiegeschenken netwerk bestaat al meer dan twintig jaar!

frankrijk netwerk relatiegeschenken

Relatiegeschenken netwerk Frankrijk: OMYAGUE

OMYAGUE werd opgericht in 2001. De organisatie ziet zichzelf vooral als een business accelerator met als doelstelling het bevorderen van effectieve inzet van kwalitatieve relatiegeschenken door bedrijven en instellingen.

Marktplaats, Academy, Magazine, Events, Concierge Service

Volgens eigen zeggen is OMYAGUE “al 20 jaar dé inspiratiebron voor professionals in onze branche, die op zoek zijn naar een cadeau d’affaires d’exception”, oftewel een uitzonderlijk bijzonder relatiegeschenk.

Behalve een online marktplaats is er een een consierge service, tijdschrift, cursussen en opleidingen (OMYAGUE ACADEMY-training) en het platform organiseert vakbeurzen in Parijs (Omyague Paris) en sinds kort ook in Lyon (Omyague Lyon). Sinds 2018, is er jaarlijks ook een OMYAGUE London, als vast onderdeel van de Event Production Show / Confex / PA Show in Londen.

magazine relatiegeschenken frankrijk
Magazine Inspirations Luxe

Cadeau inspiratie Frankrijk

Er zijn veel inspiratiebronnen voor relatiegeschenken uit Frankrijk. Als ik een beurs, magazine of online platform uit dit land zou raadplegen denk ik aan:

  1. Wijn: Frankrijk is beroemd om zijn wijnen, dus een fles wijn uit een bekende wijnstreek zoals Bordeaux of Champagne zou een geweldig cadeau zijn.
  2. Kaas: Frankrijk is net als Nederland ook bekend om zijn kaas, dus een liefhebber van fromage doe je ongetwijfeld een plezier met een selectie Franse kaasjes.
  3. Parfum: Parijs is een belangrijke stad in de parfumindustrie en er zijn veel bekende Franse parfummerken zoals Chanel, Dior en Yves Saint Laurent die prachtige parfums maken.
  4. Koken: de Franse keuken is wereldberoemd, dus een kookboek of kookgerei geïnspireerd door de Franse keuken zou een leuk cadeau zijn voor kookfanaten.
  5. Mode: Franse mode is beroemd om zijn elegantie en stijlvolheid, dus een ik verwacht dat tassen, kleding en accessoires van Franse relatiegeschenk leveranciers net iets verfijnder zijn dat uit ons eigen land.