Boekentip: Flippo en het spel om de knikkers

Het flippo boek verteld het schokkende verhaal over een creatief fenomeen, en een van de meest bekendste premiums. Koop online via Bol.com ( €21,99)

Een nieuw Flippo boek over de ‘Flippokoning’ – kerstgeschenk voor zakenrelaties

De ‘Flippokoning’ ontketende met de Flippo een wereldwijde rage. Dankzij deze succesvolle premiums verdiende hij tientallen miljoenen, maar belandde uiteindelijk in de bijstand. Dit bijzondere boek gaat niet alleen over Flippo’s, het is daarom een gaaf relatiegeschenk idee voor ondernemers en creatievelingen.

‘Ik dacht alles goed te hebben georganiseerd. Ik dacht dat mij niks kon overkomen.’

Hans Zandvliet in de Volkskrant

‘Flippokoning’ Hans Zandvliet

In België en Nederland werd de Flippo voor het eerst geïntroduceerd in 1995, waarna er een ware rage ontstond. De Flippo is bedacht door Hans Zandvliet, die multimiljonair werd. Je kon ze sparen, want ze zaten als premium gratis in de chipszakken van het merk Smiths.

Met het ontketenen van een jarenlange rage in meer dan 60 landen over de gehele wereld vergaarde Hans Zandvliet tientallen miljoenen. Hij werd de overbuurman van onze huidige koning Willem-Alexander en koningin Maxima en woonde als de Flippokoning op landgoed Eikenrode.

flippo afbeelding
Een flippo is de benaming voor een schijfje van kunststof of karton dat als premium gratis bij de chips van Smiths zat.

Bizar avontuur

Bedrog, verraad, hebzucht en het noodlot tegenover gepassioneerde ongekende levenskracht. In een schokkend relaas dat leest als een thriller, wordt de lezer tot aan de laatste pagina meegesleurd in het bizarre avontuur van een volledig berooide, maar ongebroken Hans Zandvliet.

‘Ik zou nu wel wat flippo’s kunnen gebruiken.’

Hans Zandvliet in het NRC

Flippo boek als relatiegeschenk voor ondernemers

Jarenlang waren er in Nederland meer dan anderhalf miljoen actieve spaarders van de Flippo’s. Hans Zandvliet, de hoofdrolspeler in het verhaal is nog steeds hot. Recent was hij nog te zien in het programma ‘Iedereen Had Het Erover’ van Art Rooijakkers op RTL4.

Lees ook:  Boekenbox voor leesfanaten

Titel: Flippo en het spel om de knikkers
Auteur: Leendert Jan van Doorn
Bindwijze: paperback
Omvang: 256 pagina’s
Prijs € 21,99
ISBN 978-90-9031875-2
Verschijning: september 2019
Uitgever: Storyadventures Publishers

flippo boek leender jan van doorn Flippo en het spel om de knikkers
Flippo en het spel om de knikkers

Een origineel relatiegeschenk idee voor iedere ondernemer, creatieveling of marketeer. En een feest van herkenning voor de miljoenen Flippofans. Flippo en het spel om de knikkers is een fascinerend boek vol levenslessen.

leendert jan van doorn auteur flippo boek

Over de auteur: Leendert Jan van Doorn richtte in 1993 het uiterst succesvolle PTI op en stond in 2004 aan de basis van twee toonaangevende bedrijven in de loyaliteitsbranche, Klantkaart B.V. en MAKS Klantenloyaliteit. Tegenwoordig schrijft hij over vooraanstaande zakenmensen en hun omgang met successen en teleurstellingen.