Erlebnisfabrik – online shop voor wie alles al heeft

Wat geef je aan iemand die eigenlijk alles al heeft? Niet nóg een hebbeding of gadget, maar een onvergetelijke ervaring. Met andere woorden: tijd, namelijk de tijd van je leven. Bloemen verwelken en gadgets gaan stuk, maar je eerste parachutesprong zul je je voor de  rest van je leven herinneren.

Erlebnisfabrik verkoopt ervaringen voor minder dan €10

“Wij creëren hoogtepunten”, luidt het devies van de Erlebnisfabrik in Dresden ( Duitsland). Deze ‘belevenissenfabriek’ stelt zich ten doel spannende, onvergetelijke en ongewone ervaringen aan te bieden – gedenkwaardige belevenissen  die je cadeau kunt doen aan vrienden en bekenden, in de vorm van  vouchers voor avonturen. Het assortiment van ruim 600 belevenissen (geografisch in de regio’s Saksen, Berlijn  en Brandenburg) biedt al een leuke ervaring voor (vanaf) € 9,90!

Of het nu voor  hem, haar of hen is, voor  jong of oud, voor hoog- of laaggeschoold, tussen die honderden aanbiedingen vind je voor iedereen het perfecte cadeau. Is  hen een  adrenalinefreak, dan is  bungeejumpen misschien de perfecte keuze. Is zij meer een autofan?  Dan kan ze via de Erlebnisfabrik in een echte raceauto over een circuit racen, een oldtimer huren of zich door een heuse DeLorean laten rondrijden.  Zelf de stuurknuppel van een vliegtuig vasthouden, over je huis vliegen of piloot spelen van een groot verkeersvliegtuig in een simulator – alleen een sprong met een valscherm is nóg spannender.

vlieg ervaring kopen

Voor wie het rustiger aan wil doen is er een wellness-arrangement of een wijn-dan wel bierproeverij – echt voor iedereen is er iets te genieten in de Belevenissenfabriek. De vouchers kun je ook krijgen in een bijpassende geschenkdoos, die het avontuur nog uitbreidt met een heerlijke unboxing-ervaring. In die geschenkdoos zitten als extraatje natuurlijk bij het geschenk passende kleine hebbedingetjes en/of gadgets.