Elektrische Verwarming Sjaal

Sjaal met eigen cv: deze sjaal heeft een ingebouwde elektrische verwarming!

De modellen van de meteorologen in ons deel van de wereld voorspellen een koud begin van de winter – die voor hen op donderdag 1 december begint. Omdat er vanuit het oosten extra koude lucht wordt aangevoerd, zal het de komende dagen een stuk kouder worden dan gebruikelijk voor de tijd van het jaar. Ik ben benieuwd of de voorspellingen uitkomen

Maar haal in elk geval je winterjas maar weer uit de kast, al dacht je misschien die door mondiale opwarming nooit meer nodig te hebben: er is ijzig waterkoud weer op komst. Dat wordt wennen. Wat je de komende dagen/weken/maanden op temperatuur belooft te helpen houden is.. de sjaal met ingebouwde elektrische verwarming! 

Elektrische Verwarming Sjaal? Wat is dat nou weer! 

We hebben al jaren de elektrische deken. Nou, deze sjaal is een moderne versie ervan, maar dan oplaadbaar en van bescheiden formaat. De elektrische verwarming sjaal maakt gebruik van carbon verwarmingselementen die in het materiaal zijn meegeweven. Daarmee ben je dus niet langer alleen afhankelijk van de warmte die door je eigen lichaam ( i.c. nek en hals) wordt geproduceerd! Het is dus een echte game changer, vooral voor mensen die het altijd koud hebben.

Inmiddels worden deze heerlijke accessoires in vele vormen en maten aangeboden (zelfs als cape!) op de bekende platforms. die bij elke situatie of esthetiek passen. In feite kunnen de opties overweldigend worden en het is moeilijk om te bepalen of deze producten overeenkomen met de marketinghype eromheen.

Lees ook:  Winter survival kit van Malibu

Heerlijk (en zeker dame-lijk) relatiegeschenk: Sjaal met verwarming

Zo’n sjaal ‘tikt alle boxen’ van een goed relatiegeschenk, in modern Nenglish: het is nuttig, het kan mooi zijn, het voelt lekker aan – wat wil je nog meer! Let bij de keuze wel op:

  • De capaciteit en levensduur van de batterij: hoe lang blijft het ding warm? Hoe lang duurt het opladen? Via de computer? 
  • Comfort: hoe zwaar is de sjaal, kriebelt hij, zitten en scherpe onderdelen aan (zoals de stiksels en de aan/uit/temp knop)
  • Kwaliteit van materialen: Van de stof tot de batterij en de verwarmingselementen, ga voor kwaliteit. 
  • Check dus beschikbare client feedback: reviews geven niet zelden een globaal idee, beter dan onleesbare garanties.

De beste die ik vond met die criteria is de JOYTEK 2022 Upgraded Heated Scarf (via BOL.com). Ze hebben er zelfs een met massagefunctie!