Je eigen macbook sticker ontwerpen met Tabtag

Custom macbook sticker ontwerpen met je logo? Tabtag is niet zomaar een laptop sticker, deze stickers hebben iets extra’s!

Personaliseer het oplichtende Apple-logo op de MacBook met Tabtag. Dit is niet zomaar een laptop sticker. Want niet alleen zijn ze herbruikbaar (laten geen lijmresten achter), ook zijn ze doorzichtig waardoor het oplichtende Apple-Logo de stickers tot leven brengt.

Mercedes, Netflix en Instagram

Tabtag stickers fleuren het kantoor op van bedrijven als Mercedes, Netflix en Instagram. Laat eventueel jouw medewerkers hun eigen sticker kiezen: showing off minimum flair.

Tip: een custom made macbook sticker is een super gaaf onderdeel van je welkomstpakket voor nieuwe medewerkers.

Macbook personaliseren

Apple notebook of tablets kun je personaliseren met een doorzichtige sticker die je over het oplichtende Apple-logo kunt plakken. Een stap verder gaat het Amsterdamse Uncover. Daar kun je een macbook serieus laten pimpen, als je een deftiger alternatief zoek voor stickers.

de stickers kwamen vandaag en iedereen hier bij Netflix vindt ze geweldig! heel erg bedankt!

Klantervaring: Netflix
macbook laptop stickers logo
Dankzij de doorzichtige stickers, schijnt het licht van het Apple-logo erdoorheen.

Logo stickers

Alle tabtags zijn herbruikbaar en milieuvriendelijk gemaakt, in Oostenrijk. Kies uit hun enorme archief met ontwerpen. Of laat je eigen logo ontwerp veranderen in gepersonaliseerde macbook stickers. Goed idee? Bedrijven als Mercedes, Netflix, Twitter, Shopify, TED en Instagram gingen je voor!

Lees ook:  Chiquita en Spotify bundelen krachten