Eigen glossy, tijdschrift of magazine maken?

Print is weer hip, en een eigen magazine maken is gemakkelijker dan je denkt.

Print is weer helemaal terug, wist je dat? Veel marketeers staren zich misschien nog blind op online vergaarde data van pixels. Maar dit ouderwetse medium wordt weer populair! Misschien interessant voor jouw klant of collega?

Ouderwets gedrukt magazine op papier voor jezelf of als cadeau voor een ander.


FF Offline

Maak gebruik van een professionele online tool als je een tijdschrift gaat maken. Want dit is echt next-level vergeleken bij een eigen notitieboek of kalender.

Relatiemagazine

Online kun je gemakkelijk en goedkoop je eigen tijdschrift maken en laten drukken. Dit is mogelijk vanaf acht pagina’s tot maximaal zestig pagina’s. Maak bijvoorbeeld je eigen relatiemagazine of personeelsmagazine. Het bedrijfsblad / relatiemagazine is een leuk alternatief voor de e-mail nieuwsbrief.

Je hebt meer ruimte voor achtergrondinformatie en het heeft een véél langere bewaartijd. En als je het goed doet maak je een professionele uitstraling. Kortom, met een relatiemagazine heb je heel veel mogelijkheden om jezelf als expert te profileren.

Jubileum cadeau

Een bedrijfsjubileum vier je meestal met personeel en relaties. Het is een mooi persmoment. Een eigen magazine is dan een origineel relatiegeschenk voor de aanwezigen. Ter ere van het 25, 50, 75 of het 100 jarig bestaan is dit een leuk aandenken waarin je de geschiedenis van het bedrijf mooi kunt vastleggen.

Een personeels jubileum vier je meestal met 5 jaar, 10 jaar, 12.5 jaar, 25 jaar en 40 jaar. Uiteindelijk geef je ook een jubilaris een cadeau als hij of zij pensioen gaat. Dit cadeau, in de vorm van een magazine op naam van de betreffende collega, zal zeker indruk maken. Een magazine vol persoonlijke anecdotes, interviews, foto’s en persoonlijke ervaringen van je werkgever en collega’s. Wie wil dat niet?

Lees ook:  Is er een magazine over relatiegeschenken?
jubileum magazine voorbeeld

Geef je het cadeau?

Het leuke aan dit cadeau concept is dat je zelf voor uitgever mag spelen. Bedenk een leuke naam voor je blad, verzamel foto’s, schrijf columns en maak er iets gaafs van!

Goed om te weten is dat je dus wel een grote dosis creativiteit nodig hebt. Anders is dit project gedoemd om te mislukken! Maar met een handige online tool kom je een heel eind.

Succes met je maken van je eigen glossy magazine!