Gratis Dropshot Dorstzakje

Het Dropshot Dorstzakje is een opstrijkbaar carnavalsembleem om stiekem een flesje drank in te bewaren.

Dropshot heeft een origineel premium laten bedenken dat op een grappige manier inhaakt op Carnaval. Je kunt het borstzak embleem aan de binnenkant van je jasje strijken. Doel van het Dorstzakje is om daarin je Dropshot discreet te kunnen bewaren.

Eindelijk een functioneel carnavalsembleem


Hans van Mook (Creative Director TCC)
Gebruiksaanwijzing Dropshot strijkembleem

Dropshot’s carnaval actie 2019

Bij aankoop van een fles Dropshot, krijgen klanten een gratis Dropshot Dorstzakje. De opstrijkbare borstzakjes zijn alleen verkrijgbaar in de horeca tijdens carnaval 2019, of vooraf bij de Gall&Gall, Dirk en Jan Linders in Brabant. 

Patch / embleem

Het embleem, ook wel patch genoemd, is een druktechniek met retro look. Patches kunnen zowel gedrukte als geborduurd worden. Daarna worden deze emblemen op kleding aangebracht met warmte en onder druk. In het geval van de Dropshot Dorstzakjes, mag de klant dit zelf thuis doen met een strijkijzer.

Reclamebureau

Het Dropshot Dorstzakje is een creatie van het in Breda gevestigde TCC (The Communication Company). Hun motto is: Simpele ideeën winnen. Ze werken onder andere voor meken als Jupiler, Mora en KLM.

Bron: Fonk

In een tijd waarin mensen steeds meer keuzes hebben, steeds meer manieren om aan informatie te komen en steeds minder tijd om reclame te ‘ontcijferen’, moet je als adverteerder direct en duidelijk zijn.

TCC
Lees ook:  Hard seltzer relatiegeschenken