Digitale dinnershow kerstpakket: een avondje uit, maar dan thuis.

The one dinnershow where you don’t have to show up:  The NO-SHOW Box

Geef een heerlijk sterrendiner en entertainment van BN’ers als Martien Meiland en Katja Schuurman cadeau, met het digitale dinnershow kerstpakket van PinkOrange.

De distributie van kerstpakketten in 2020 moet anders dan we gewend zijn. Bedrijven gaan hun kerstpakketten online uitdelen en organiseren digitale kerstborrels. Leuk, maar wat als je nét iets meer wilt doen?

Met een digitale dinershow vol met leuke verrassingen en BN’ers maak je het extra feestelijk! Daarvoor is er de NO-SHOW Box: het digitale dinnershow kerstpakket. Een combinatie van een traditioneel kerstpakket en een coronaproof dinnershow in één!

Laat je personeel genieten van een écht sterrendiner terwijl ze kijken naar een show vol humor, muziek en entertainment. Een avondje uit, maar dan thuis. Vooral na dit intens en bewogen jaar is hieraan zoveel behoefte!

Wat zit er in het digitale dinnershow kerstpakket?

Niet Katja of Martien, als je dat soms dacht. Nee, iets veel lekkerders. Kies voor een dinnerbox met 3-gangen menu van Sterrenchef Dick Middelweerd. Het diner is helemaal voorbereid, dus hier hoef je geen keukenprins voor te zijn. Of kies de Luxe borrelbox met bierproeverij inclusief delicatessen (o.a. charcuterie, noten en kaasjes met chutney).

Dinnerbox

Prijs: € 119,50 excl. BTW

 • 3-gangen thuis-kook-pakket voor twee personen samengesteld door Sterrenchef Dick Middelweerd (twee Michelin sterren)
 • Toegang tot de digitale ‘NO-SHOW’-dinnershow
 • Kerstkaart met videoboodschap vanuit directie
 • Tafeldecoratie pakketje
 • Kerstcadeautje van Katja Schuurman
 • Een fles wijn van de Familie Meiland & nog veel meer!
Borrelbox

Prijs: € 79,50 excl. BTW

 • Luxe borrelhapjes met o.a. charcuterie, noten en kaasjes
 • Barentzs Sardinhas in olijfolie
 • Barentzs home made chutney
 • Houben worstenbrood sterren proeverijtje (4 mini’s)
 • Ambachtelijk breekbrood met roomboter en zeezout
 • Fles wijn van de Familie Meiland
 • Bierproeverijtje inclusief proefglaasjes
 • Toegang tot de digitale ‘NO-SHOW’-dinnershow (borrelvariant)
 • Kerstkaart met videoboodschap vanuit directie
Lees ook:  Wat doe je in een virtuele goodiebag?

Wat is een digitale dinnershow?

Met een unieke inlogcode kan je ontvanger de digitale dinnershow virtueel bijwonen. Niet live, maar on-demand: je kijkt wanneer het jou het beste uitkomt. Want als het nodig is druk je even op pauze, zo hoef je niks te missen!

Bekende stand-up comedian Bas Birker, illusionist Niels Houtepen en Topper Jeroen van der Boom nemen je medewerkers mee in een wervelende avond vol vermaak, humor en muziek. Met gastoptredens van Martien Meiland en Katja Schuurman belooft het een ‘very merry evening’ te worden! 

 1. Kerstdecoratie tips van Martien Meiland om met de meegestuurde tafeldecoratie de allermooiste kersttafel te dekken
 2. Dankzij stand-up comedian Bas Birker kom je niet meer bij van het lachen
 3. Illusionist Niels Houtepen laat je door zijn bizarre mind-experimenten vol verbazing achter
 4. Jeroen van der Boom zingt de allerleukste ‘Top40-‘ en kersthits vanachter zijn piano
 5. En presentator en cabaretier Leon van der Zanden zorgt voor een komische rode draad
The NO-SHOW Box

Persoonlijke videoboodschap directie

Standaard mag je een kerstkaart met persoonlijke videoboodschap van de directie aan de medewerkers toevoegen.

Eigen huisstijl vanaf 100 medewerkers of meer

Als bedrijf heb je de vrijheid te kiezen voor een standaard dinerbox of een borrelbox voor 2 of  voor meerdere personen. Natuurlijk kun je extra, streekgebonden of bedrijfseigen producten laten toevoegen. Vanaf 100 kerstpakketten is de box volledig te customizen. Een doos vormgegeven én in stijl van je eigen bedrijf dus.

Coronaproof kerstpakket overhandiging vol beleving  

Het kerstpakket zelf hoeft niet zomaar aan de medewerkers gegeven te worden, per post verstuurd of op  hun bureau gezet. ‘Desgewenst zorgen we ook voor een uniek uitgiftepunt vol beleving’, vertelt Francois. ‘Denk hierbij aan sfeervolle houten chaletjes, stijlvol gedecoreerde kerstbomen, een  knapperend kampvuur én vrolijke kerstelfjes die de boxen aan je medewerkers uitdelen. Dan is  de toon meteen gezet.’

Lees ook:  Promotionele puzzels: ideale cadeautjes voor quarantainetijden

Alternatief voor live eindejaarevents van PinkOrange

Al 30 jaar organiseert PinkOrange grote evenementen en bedrijfsfeesten. Dit jaar zijn er door corona geen, of weinig kerstfeesten. Geen kerstborrel waar jij jouw collega betrapt op eyebrowraising dancemoves. Geen tête-a-tête of een onschuldige flirt met de secretaresse of die leukerd van  facilities. Elkaar op grote schaal live ontmoeten zit er voorlopig nog niet in. Maar wat kan er zeker wel? PinkOrange bedacht een alternatief voor live eindejaarevents: The NO-SHOW Box. 

Francois Verhoeven ( eigenaar PinkOrange) is trots op dit ludieke concept: ‘Dit interactieve  kerstgeschenk bestaat uit een 3-gangen sterrendiner voor twee personen, toegang tot een  wervelende, online dinnershow, kerstcadeautjes van o.a. Katja Schuurman, tafeldecoratie en een  fles wijn van de familie Meiland. 

Meer informatie: www.noshowbox.com