Design stampotstamper: ultiem hollands geschenk

Leuk voor in het kerstpakket: design stamppotstamper in de vorm van Nederland

Stel je wilt een Hollands kerstpakket samenstellen, maar dan wel met een beetje stijl. Kan toch? Dan zou ik iets met deze design stamppotstamper van Studio Roex doen.

Dutch Mash stamppotstamper €17,95 (€14,83 excl. BTW)
design stamppotstamper unox

Unox

Dutch Mash stamppotstamper, de design stamppotstamper in de vorm van Nederland, werd eerder door Unox ingezet ter promotie van hun rookworsten.

Oer-Hollands relatiegeschenk

Keukenaccessoires doen het altijd goed in een kerstpakket. Bijna niemand heeft een degelijke pureestamper in huis, dus een extra exemplaar is een welkom geschenk. Net als de kaasschaaf, is een aardappelstamper een typisch Nederlands keukenartikel. Daarom past het goed in een kerstpakket met het thema Holland. Maar ik kan mij ook voorstellen dat dit een geinig relatiegeschenk idee kan zijn voor andere geefmomenten.

Net als de kaasschaaf, is een aardappelstamper een typisch Nederlands keukenartikel

Ik ben benieuwd of je hier een leuke insteek voor kunt verzinnen. En bel anders even met Studio Roex. Eén van de eigenaren werkte als marketing- en communicatiestrateeg voor verschillende premiummerken, en studeerde communicatiewetenschappen. Dus die kunnen vast iets leuks voor je verzinnen.

eigenaren studio roex design relatiegeschenken

Studio Roex

STUDIO ROEX is het team Nic Roex en Jeske Kapitein. Nic richtte de studio in 2010 op na zijn afstuderen in Furniture Design in 2009 aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (KABK). Zijn ontwerpen confronteren de kijker met vertrouwde en gevestigde processen, elementen, vormen en technieken, op een transparante manier.

Nic Roex en Jeske Kapitein wonnen onlangs met hun Blaricummer Schepje de ontwerpwedstrijd voor een nieuw gemeentelijk relatiegeschenk.

Lees ook:  Kapot mooie design mokken