Design ijsblokjes maker: ICEBREAKER Urban

Cool relatiegeschenk:

ICEBREAKER Urban is een handige gadget waarmee je in een handomdraai ijsblokjes maakt.

De ICEBREAKER Urban is stijlvolle gadget waarmee je op een revolutionaire manier ijsblokjes kunt maken. Draai één keer aan de deksel en voilá: ijsklontjes vallen uit de ICEBREAKER, in je glas.

ijsklontjes maker

Cool relatiegeschenk idee voor de zomer – Mooi bijkomend voordeel van deze urban ijsblokjes gadget: je hoeft de ijsklontjes niet met de hand aan te raken. Eenvoudig ijsblokjes maken zonder aanraking, helemaal hygiënisch en coronaproof! Check meer zomerse geschenken tips voor 2020.

cool relatiegeschenk icebreaker ijsblokjes maker
gadget ijsblokjes maker urban icebreaker
icebreaker urban ijsblokjes maker gadget

Stijlvol ijsblokjes serveren

Per keer maakt de ICEBREAKER urban 12 ijsblokjes in je vriesvak. Omdat het een gesloten systeem is, kun je de icebreaker overal mee naartoe nemen, en kunnen er geen muffe geurtjes uit je koelkast in het ijs komen. Een ingenieus draaisysteem breekt de ijsklontjes binnenin het apparaat. En door de deksel een halve slag te draaien komt er aan de onderzijde een ijsblokje uit.

ICEBREAKER urban bedrukken

Bedruk de ICEBREAKER met je logo: een super cool zomers relatiegeschenk! Voor personalisatie wordt er gebruik gemaakt van Full color UV/digitale druk, dus een duurzaam en scherp resultaat. Er zijn 4 verschillende kleuren beschikbaar. Neem voor mogelijkheden en inlichtingen contact op met: powercubes.eu.

Lees ook:  Design kerstcadeautjes van Zaha Hadid