Dé relatiegeschenk trend voor 2021

… waar vind je de leukste zakelijke cadeautjes?

We willen deze laatste dagen van het jaar benutten om jullie, trouwe lezers, te vertellen hoe speciaal jullie zijn. Niet alleen omdat iedereen uniek zou zijn – sommigen zijn nu eenmaal unieker dan anderen. Jullie zijn in elk geval een uitzondering, omdat jullie (kunnen) weten hoe je elk jaar weer de meest fantastische ( en unieke) relatiegeschenken kunt vinden, uitkiezen, aanschaffen, schenken en op tijd bij de uitverkoren relaties kunt krijgen. Mede dankzij ons blog te volgen, (kugh) natuurlijk!

Veel bedrijven en organisaties schijnen daarin nog steeds niet te slagen – te vaak creëren hun gestes nauwelijks enthousiasme, hoeveel geld er ook voor uitgetrokken is.  Laat het concept ‘corporate gifting’ alsjeblieft niet bederven door luiheid en desinteresse, zouden wij als ‘goed voornemen’ voor 2021 nog maar eens willen benadrukken!

Nieuw! Verzenden naar verschillende thuisadressen

Aarzel niet om een leverancier om raad en ondersteuning te vragen. Ze kunnen je helpen om met een passend geschenk je in- en externe partners blij en trouw te maken, en alle distributie-worries weg te nemen. Inclusief die rond de compliance aan de (steeds maar ingewikkelder wordende ) wet- en regelgeving rondom privacy.

Belangrijkste relatiegeschenk trend 2021

Als je het aan ons vraagt, is dit de belangrijkste relatiegeschenk trend voor de komende jaren ( dus niet alleen in 2021). Rond promotionele swag zal je steeds meer ontzorgd (kunnen) worden door gespecialiseerde dienstverleners, die de leukste cadeau-ideeën aandragen en garanderen dat ze op tijd bij al je stakeholders aankomen. Die ‘geschenk platformen’ bieden optimale keuzevrijheid, zonder dat je van één leverancier afhankelijk bent.

Lees ook:  Hoe doe je dat? Relatiegeschenken budget doneren aan het goede doel

Hier bij ons in Europa zijn ze nog niet dik gezaaid. Daarom blijven wij je in de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk graag inspireren, ook in 2021.

Het is fijn te zien dat onze bron van creatieve ideeën in smaak valt. We zijn nu drie jaar live, en zoals elk jaar weer enorm gegroeid. In 2020 mochten wij journalisten van RTL nieuws adviseren, honderden inkopers van hippe start-ups en grote multinationals opgelucht laten adem halen en niet te vergeten: onze eigen overheid, die ons ook op allerlei niveaus om raad en assistentie vroeg.

Daarvoor, voor je interesse en nieuwsgierigheid, willen we jullie allemaal nogmaals onze dank overbrengen!  Heb fijne feestdagen, en een gezond en gelukkig ( en voorspoedig) 2021.

De redactie,

Sebas en Arnette