Creatieve relatiegeschenken spotten op Creative Life in Utrecht

Op Creative Life geen huisvrouwen met breistukjes. Wel creatieve relatiegeschenken ontdekken. 24 t/m 26 maart in de Werkspoorkathedraal Utrecht.

Denk een beetje buiten de box. Je hoeft niet naar een relatiegeschenken beurs om relatiegeschenken inspiratie op te doen. Creative Life is een nieuwe creatieve beurs voor iedereen die niet alleen wil shoppen, maar ook de maker en het verhaal achter de producten wilt kennen. Meer dan 120 shops en 50 workshops. Alvast een vooruitblik.

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland!

Sneak peak

Bekijk alle deelnemers op hun site. Dit is vast een voorproefje. De handgemaakte lederen producten van Duke & Sons Leather. Hoogwaardige producten die een leven lang meegaan.

Thee is trendy. Al drink ik liever bourbon. Er zijn zelfs cocktail varianten van. Je snapt dat hippe thee niet in een piramide zakjes zit. Losse thee, liefst zo exotisch mogelijk. Daar scoor je mee. Teastreet uit Amsterdam brengt bijzondere thee combinaties en gerelateerde geschenken.

’s Werelds eerste tattoo shop voor spullen. Uncoverlab, van dezelfde mensen die je MacBook pimpen, maakt gave designs op bijna alles. Wat jij wilt!

Bij Happy Whatever zijn ze echt creabea losgegaan op de ouderwetse wenskaart. Check hoe hun wenskaarten veranderen in coole design vaasjes.

Gouden momenten wil je onthouden, en die leg je het beste vast op de gevoelige plaat. Photoflyers is het bedrijf dat die herinneringen vastlegt met polaroids en bedrukte bewaar hoesjes.

Event voor en door creatieve mensen

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op voor creatieve relatiegeschenken. Ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en design. Maar je kunt hier ook  jouw eigen creatieve talenten ontdellen. Neem deel aan een workshop of masterclas. Creativiteit in de breedste zin van het woord dus, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling.

Lees ook:  Welk relatiegeschenk past bij jouw bedrijf?
werkspoorkathedraal
Locatie van Creative Life in 2017. De Werkspoorkathedraal in Utrecht.